Suzuki Swift Country, házilag. Miután ügyvezetőnk, Tibor a Használtautón végigzongorázott jó pár variációt 4x4-es téli közlekedésre, Ripley egy kommentben megvillantotta neki a mindenvivő kártyát.

Forrás: belsoseg.blog.hu
Feltöltő: keseruimre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jéger
hogy lehet megemelni a suzukit ? milyen rugó , illetve milyen lengéscsillapitó ,?
ugyeugye
kese_23
megszakadok a röhögéstől :D :D :D
ez nagyon LoL
Calvin
Ez már régen fent van a neten! Már láttam. A VW-en, 30% Suzuki részvényt vásárolt, így akarják a világ járműiparát leigázni. Lefedni az összes szárazföldi jármű kategóriát. A Suzukinak jók a terepjárói, és a motorkerékpárjai, kisautói, a VW-ennek ezek nincsenek, vagy nem gyártott még, vagy nem úgy fogyott eddig ahogy szerették volna. A Suzukinak pedig segítenek a nagy autók terén.

totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/16/a_suzuki_is_a_vw_csoport_resze_lehet/
Calvin
Még most tűnődtem el azon, hogy a II. világháború után a Németek és a Japánok ismét szövetségre lépnek egymással hódító célokkal. Az biztos hogy a világon ennek a két népnek a termékei a legjobbak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.