Az V. kerületi polgármester bátran nyitotta ki az ablakot. Neki nem ajánlotta azt a Köztársasági Őrezred a NATO-csúcs miatt, hogy ne tegye, de a kerület lakóinak igen - azoknak, akiknek az ablaka a küldöttek szállása felé néz. A szellőztetési tilalom miatt már többen az önkormányzathoz fordultak.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
egyébként az ablakban hadonászni sem tilos, max lelőnek :D
keseruimre
milyen dolog már ez? "dögöljön" meg aki ott lakik, ahol évek óta lakik? ez már durva kicsit. okés, megértem, hogy biztonság, meg minden, de ennyire...?
tsabeeka
a világ más részein ez teljesen megszokott ilyenkor. nem kell megdögölni, csak nem kell az ablakban játékpisztollyal sem hadonászni. a nem lehet szellőztetni egy jó kis média általi felnagyítás.
zsolti
a világ más részein ez teljesen megszokott, Magyarországon ez úgy műkdik, hogy azért is kinyitom! mindegy, hogy előtte napokig rohadok a bűzben, és ha a tévé nem mondja be, eszembe sem jut, hogy van egy galambszaros erkélyem, de ma, pont ma KI FOGOK ODA MENNI!
kiwi
hehe, igen, a magyarok ilyenek. :-)
"nekem ne mondja meg senki,hogy ne hadonásszak vízipisztollyal az erkémelyen, ha akarom, vadászpuskával lövöldözöm a szaros galambokat! akkor mi lesz? lelőttök? le? LE???!!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.