Magyarország északi részén lakom, közel a határhoz. Hónapok óta bosszankodom, hogy szlovák rendszámú autókkal van tele városunk. Aztán rájöttem, hogy ez azért nekem, mint a város tagjának előnyös is.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

slanger
Szlovák barátaink szépen elkerültek bennünket.
Evikati
Leköröztek bennünket. Ez nem kérdés, ez az igazság. Sokszor jártunk náluk mi is. Néha csak kirándulni, egy jó knédli kedvéért. Kedvesek voltak, szerettek bennünket. Már nincs kedvem átmenni még Párkányba sem. Irigykedem:-)
Hoppare
Hétvége...nőnap :) egy magyar szót nem hallottam tarjában a virágosnál :) de legalább jön hozzánk a pénz... ennek mindenki örül.. ennyi
Evikati
@Hoppare: A legjobb az lenne, ha nyáron a turisták ezrei rohamoznák meg kis hazánkat. Sajnos nem így lesz:-( Szlovákia, Horvátország, Bulgária most sokkal jobb nálunk az idegenforgalomban.
adsl70
szerintem a szlovakok olyan szivesen jarnak nalunk vasarolni :) benzin -60ft olcsobb :) es a nalunk a multik is olcsobbak az alacsonabb euro - forint miatt. Ozd, Banreve es Kbarcika kedvelt bevasarlo turisztikai allomas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.