Bajnai Gordon kongresszusi beszéde, illetve az a tény, hogy Szigetvári Viktort választotta kabinetfőnökének egyértelműen arra utal, hogy az új kormány - a miniszterelnök-jelölt előzetes nyilatkozatai ellenére - a kampányolásra rendezkedik be. Szigetvári Gyurcsány Ferenc felfedezettje, ő vezette be a magyar politikában a nyugati típusú negatív kampányt. Az MSZP retteg a Fidesz elsöprő választási győzelmétől, ugyanakkor a Fidesz "túl is nyerheti" magát az EU-s választásokon - mondta az inforadio.hu kérdésére Wermer András kommunikációs szakértő.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@LevaiKatalin: !
Nem értelek.
Bajnainak választáson még 5% esélyt sem adnák.Nép szavazás, elhúzódik 2010-ig ez le csökken 1% alá.
nyirtass
Bajnai a nép bizalmát sem így sem úgy nem tudja megszerezni. Népakarat ellenében akar miniszteri széket. Egyetlen dolgot tud csak megszerezni. A kiadós népharagot aminek kimenetele akár kérdéses is lehet, de jó semmi esetre sem.
kiwi
@LevaiKatalin: abszolut egyetértek, nem attól jó egy miniszterelnök, mert kitűnő szónoki képességei vannak. viszont annyiban értem - ha valóban létezik ilyen félelem a bal oldalon - az MSZP félelmét, hogy Orbán Viktorral felvenni a "harcot" csak akkor tudják, ha hasonlóan meggyőző erejű, kitűnő kommunikációs képességű embert állítanak a párt élére.

Bajnai Gordon egyébként a számomra a halk és megfontolt stílusával együtt szimpatikus, de nem tudom, hogy nagy tömegekhez elér-e a kevésbé harsány és a show-elemeket nélkülöző előadásmódjával az, amit el akar mondani.
Robot
@LevaiKatalin: Ez a baj, hogy a közelmúlt két meghatározó politikusa jó szónok volt, és sajnos csak az. Orbán és Gyurcsány jó szónokok, viszonylag jól használják a médiát, de mint kiderült, egyik sem jó miniszterelnök. Orbán a túlzott hatalomvágya miatt, Gyurcsány meg azért, mert felpuhult az MSZP nyomására.

Nem szónok kell most ide, hanem racionálisan, koncepció szerint cselekvő miniszterelnök. Az sem baj, ha egy szót sem szól soha nyilvánosan, ha közben jó döntéseket hoz.
rodeotigris
@kiwi: Ha jó szónokot akarsz hallani hallgasd meg Vona Gábor valamelyik beszédét itt:www.jobbik.hu/rovatok/multimedia
Egyébként ha neked szimpatikus Bajnai akkor nézz körül a múltjában.Rögtön rájössz, hogy nem csak hogy rossz szónok de egy gerinctelen, antimagyar,lelketlen ember akit csak és kizárólag a pénz érdekel és senkinek a jóléte(vagy inkáb rosszléte) nem hat meg.Kérdezz meg egy libatenyésztőt akit a bajnai vezette cég semmizett ki, hogy mi a véleménye róla.hirekhirek.network.hu/video/gelleon-6762/bajnai_portre_libatenyesztok_megtevesztojetol_a_miniszterelnoki_szekig

A tisztánlátás senkinek nem fáj!
dilike
@LevaiKatalin: ?????gordon a választók bizalmát?! nem akar ő választást nyerni. ...én annak is nagyon fogok örülni, ha az "elvtársak" bizalmát sikerül kivívnia....
szónokolni és magyarázni meg ott vannak a kormányszóvívők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.