Orbán Viktortól kért védelmet férjével szemben az esztergomi polgármester felesége – adtuk hírül tegnap. A válófélben lévő házaspár immár a sajtó nyilvánossága előtt – is – harcol egymással. Kui Rózsa, a feleség így nyilatkozott:

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
Csak egy szerény kérdésem van: Orbán Viktor milyen hatóság??
marlin
Ismertek olyan valakit, akit a Meggyes nem jelentett fel??
furfang
Nagyon jó ez a feljelentést, és az asszony ellen is! Nagyon beállt zsaroplni ez a szerencsétlen agyba-főbe vert, kizsigerelt béketűrő asszony.( nekem a Meggyes által bemutatott hanganyagokból nem kelti a jámborság mintaképét) A családi ügyek nem a nyilvánosság elé valók, és Orbánnak sincs teendője ebben az ügyben. Kettejüknek kellene és csendben megoldani. Én sem válaszolnék több kérdésre a polgármester helyében. Aki pártos véleményt alkot annak úgyis mindegy, az igazságot pedig a bíróságon kell tisztázni, és nem nekünk.
grti7336
Orbán Viktor, mint választott bíró. Ez mókás. Viktor még választott bíró nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.