Az 53 éves asszonyról csak halála előtt pillanatokkal derült ki, milyen körülmények között élt

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
@pacsirta: Arra a BKV-s dagadékra gondolsz? Szerintem inkább lerágná a hájat magáról.
tmartyn75
rabszolgák vagyunk a saját hazánkban, mindegy az, hogy multinak, vagy magyar válalkozónak dolgozunk (kivétel persze van, mármint a magyaroknak azért néha megszólal a lekiismeretük!).
mi meg marjuk egymást, vagy éppen cigányozunk, vagy zsidózunk, vagy alkohol-kábítószer illúziójába menekülünk. mindegy, mindezzel persze csak magunknak ártunk...
kovacslajos15
Szeretnék már olyanról is hallani, hogy a politikusok közül is éhenhalt valaki. De azt hiszem hogy én nem vagyok normális.
Szégyelheti magát a multi társadalom de a kormány se nagyon homoritson. Elkeseritő lett magyarnak lenni, ezt sikerült elérni a naponta megjelenő kormány programokkal.
Dr. Stein
Ezért nem vonul a magyar tarka, a Szarházival az élen?
ember
Tipikus lesz! Rabszolga korszak. Éhen halnak, vagy bűnöznek. Igaz lesz József Attila minden szava: "tiszta szívvel betörök, ha kell, embert is ölök". 3 napja nem eszek, se sokat, se keveset...
Világ proletárjai egyesülni fognak!
tmartyn75
jöhet a magyar megélhetési bűnözés. bár ahogy a fajtánkat ismerem, inkább éhenhalunk...
vajon azt hogyan tolerálja majd az igazságszolgáltatásunk? milyen értékhatárig lophat majd egy éhező magyar, hogy ne büntessék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.