Havi hetvenezer forintjának 40 százalékát levonták, a maradékból fizette az albérletet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
Szidhatjuk az államot, meg még sok mindenkit. Ez is egy összetett probléma.Ismerni kellene az élethelyzetét. Nem voltak gyerekei, rokonok, ismerősök, akik átmenetileg tudtak volna segíteni? Ilyenkor látszik, hogy mennyire kiszolgáltatott az ember ezzel a minimál bérrel, mert mire is elég ez? Arra, hogy éhen halj. Én nem sajnálom senkitől ha gazdag, de nem szabadna ilyen szegénynek sem lenni, hogy valaki belehaljon. Nagyon- nagyon szomorú eset, de biztos vannak még ilyen esetek, csak nem ír róluk az újság.
ember
Ahol szocialista rendszer van a világon, ott ilyen nincs! Pl. Kuba, Vietnám, Kína stb.
pacsirta
A gazdagságot én sem irigylem senkitől, de szerintem aki nagyon gazdag, az segíthetne a szegényebb embereken. Én nem vagyok gazdag, de ha tudok segíteni másokon, az nekem nagy öröm.
zia
Szörnyű! Ilyennek nem szabadna előfordulnia.

De a kollegái sem vették észre, hogy nem evett velük? Vajon kért bárkitől is segítséget? Mert lehet h. segítettek volna a kollegák is egy szelet kenyérrel.
Vagy olyan büszke volt, hogy azt mindta inkább éhen halok, de nem kérek senkitől?
perta
@zia: a mai világban mindenki csak magával törődik. Azelőtt ha nem láttak egy szomszédot két napig, már becsöngettek, keresték. Manapság 7 év alatt sem vették észre, hogy holttest volt a lakásban. Pedig annak bukéja volt........
Garnela
@zia: Aki nem segélyekhez szokott, az szégyell kérni! Én is voltam úgy, hogy 3 napig nem ettem..(nem volt mit)..közben végig vízben voltam..hát..nem mondom hogy nem kerülgetett az összeesés..Tudod még anyámhoz sem mertem elmenni, mert féltem hogy észreveszi rajtam! Meg lesz még ilyen..most már csak egyszer eszem egy nap..1 hét múlva meg valószínű egyszersem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.