Feltehetőleg cigány elkövetők rúgtak halálra az utcán egy középkorú férfit múlt pénteken, egy élelmiszerbolt előtt - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@ani57 ma, 22:15 – válasz erre:

Te a szerencsésebbek közé tartozol. Aminek szívből örülök. Ha ott lettem volna én is segítek neked. És garantáltan a hullaszálitok vitték volna el a támadóid. Cigánytelep mellet nőttem fel, ismerem a fajtájukat, tisztelnek is a mai napig. Nem bántom őket, de amelyik velem kezd az mind nyolc napon túli sérülések fejezi be a találkozásunkat. És még egy sem jelentett fel. Mert én is tudok olyat mondani, hogy kiirtom a családod.
zia
@ani57: A kivétel erősíti a szabályt.............Neked szerencséd volt, és a Te támadód egyedül volt...........
tmartyn75
nem lesz rend, amíg az ellenfelem övön alul is üthet, mert az én kezem megköti a törvény, míg ő akár ölhet is, a törvény megvédi, mert elnyomott, kisebbségi, szegény, stb.
a számláimat nem tudom befizetni, míg hallgatom a napestig tartó dajdajt, tudva, hogy az én pénzemből élnek olyan jól munka nélkül.
nem hallatszik a hangom, elnyomja az "elnyomott" kisebbség zaja, s az őket védő jogvédő frázisokat puffogtató, jogosnak tűnő érvelése.
éhen halok, miközben hallgatom a mulatozásukat, pedig értük dolgozom nap, mint nap, s ebbe nyomorodom bele, miközben engem kiáltanak ki bűnösnek!
Borsi Gyula, nyugodtan alszol ma este?????????????????????????????????
idiot
Miért nem lehet tudni, hogy melyik üzlet előtt történt?
gyulabors
@tmartyn75: Fel vagyok háborodva. Azonban nem vagyok Sztojka klán védője. ha a hozzá hasonlók hozzám fordulnának, akkor én ügyésszé válnék!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.