Az enyingi férfi szerint egy rossz pillantás miatt tört ki a verekedés.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hitman
Aha, van itt jelenleg olyan, aki a romákat képviselné?
Írjon már be!
Én most komolyan kíváncsi vagyok a véleményére!
De úgy, hogy nem szapuljuk egymást, hanem emberi hangon beszélnénk!!!
Szóval van???
kiscserkész
Ez nem gárda ügy. Nem a gárdistákat kel elítélni, mert akkor három napon belül ítélet van. Ezek a bodzaszedők kicsit sem veszélyesek a társadalomra, hiszen megfélemlítés közt élnek ezért nem is engedik a kölkeiket mégiscsak az iskola közelébe sem. Ebbe az ügybe nem kér elsőbbséget a rendészeti miniszter (hogy bőr hűlne rá) mert ez nem az MSZP imását rontja, meg aztán itt a haverjairól van szó. Bízom bene hogy az igazi ítéletet majd Kozma apja méri ki rájuk. Nem nagyon hallani a vagyonosodási vizsgálatukról, sem mint ha az is ellaposodott volna. Pedig nagyon érdekelne hogy mit is lehet kihozni a bodzából mert éppen profilt akarok váltani.
Wik
@benhur: A bodzagyüjtésből nagyon rövid idő alatt ( 1-2 év !) összejöhet egy 15-20 millás autó, egy vadi új családiház, úgy 200-220 nm-es, és még néhány kilónyi aranylánc. Sőt csicskaként néhány ember aki elvégzi a házi illetve a házkörüli munkát !! DE HOGY BODZAGYÜLTŐ lehess ahoz a roma kisebbséghez kell tartoznod, mert ha nem akkor megtalálnak a draskovicsfiúk és az APEH is.Törvények fölött csak és kizárólag ez az egy etnikum működhet, más kisebbségnek és a többség tagjainak a bodzagyüjtés nem kifizetődő,sőt a színesfémgyüjtés sem !!!
Úgy hogy gondold meg ezt a profil váltást.
szala
@hitman: Én úgy látom, hogy a "romákat képviselők" évek óta valami olyan Mo-n élnek ahol a cigányok dolgoznak, annyi gyereket csinálnak amennyit tisztességesen fel tudnak nevelni, és a 'segély' szó már rég nincs a szótárakban. Ahol nem kell zárni az ajtókat, nem lopják el azt amiért évekig güriztél, és nem szúrnak le csak azért mert rondán néztél! Könyörgöm áruljátok el a címeteket! Én is ott akarok élni!!!!!
hitman
@szala: Aha, lehet, hogy más idősíkon élnek és néha keresztezi a jelent.
Wik
@hitman: vagy csak szavanként fizetik őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.