Roma testvériség néven a Magyar Gárdához hasonló szervezetet hoznának létre többek között a kiskunlacházi romák részvételével, értesült a STOP. A szervezet már a pécsi lövöldöző áldozatának csütörtöki temetésén is megjelenne.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@ütyek :

Te aztán könnyen kiugrasztottad a nyulat a bokorból! Már két Gangesz partit sikerült is magadra haragítanod.
Egyébként egyet értek veled. A többi meg nem érdekel nekünk jövőnk van e hazába, míg nekik csak múljuk.

Szebb Jövőt!
furfang
Úgy látszik valakiknek nagyon hiányzik Magyarországon egy kis palotaforradalom. Nem elég ami volt, most még szervezetten is a magyarokra szabadítják a cigányokat, akkor tényleg aki teheti el fogja hagyni ezt az országot. incs kártékonyabb, mint primitív embereknek hatalmat adni. Márpedig a cigányra jellemző, hogy egyedül gyáva, csapatokban hatalmasnak érzi magát állatias, és brutális lsd. Olaszliszka
bigyibogyo
@benhur: szebb jovo akkor lesz mikor te es a fajtad eltakarodik oda ahonna jott. a sotetsegbe. te es a fajtad aki miatt bizonytalan a jovo. miattatok akik a multban elnek. nezz magadba es szegyeld magad a sargafoldig mar azert is mert ilyen eszmekkel letezel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.