Lassan feleszmélünk Moks szombati szülinapi bulija okozta delíriumból és a munkahelyi láblógatás és szétfolyás mellett már bulvárt olvasni is van erőnk. Szerencsére! Mert így láthatjuk, hogy azt írja a Blikk: pikáns szerelem a Barátok köztben. Ez ugyan még senkit nem mozgatna meg, hisz a BK társasház híres a körbekefélésekről és kéthetes románcokról. De ha azt mondjuk, hogy a BK 32 éves operatőre lassan egy éve szemet vetett a sorozatba belépő, akkor még csak 15 éves Kardos Eszterre, akkor joggal kérdezzük meg páran, hol a picsben volt Eszter apja, hogy az állvány köré törje a kamerás farkát?

Feltöltő: Lollipop
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

latorkuvasz
"Annak, hogy idősebb nálam, nincs jelentősége, a kapcsolatunk elején sem befolyásolt bennünket a korkülönbség, az a lényeg, hogy mindent meg tudunk beszélni. A családomnak is az a fontos, hogy boldog legyek, és ha ezt látják, akkor elfogadják a választásomat." -közölte Eszter a Blikknek.

hát erről ennyi elég is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.