Miközben a tévés személyiségekről szóló népszerűségi szavazásokat rendre Vágó István (59) nyeri nagy fölénnyel az RTL Klubnál hosszú ideje nem kap önálló műsort, kiemelt szerepet.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JaksoLaszlo
Ahhoz, hogy ki hol mond fel, illetve ki kit foglalkoztat, különösen annál a cégnél, ahol dolgozom, állatira nem szeretnék hozzászólni. Mentségemre szóljon, hogy ugyanezt a TV2 esetében sem tenném meg, ott is csak az egész bukás nagyságán szoktam csodálkozni messziről. Mindegy. Szóval a cikkben számomra egy gondolat ugrik ki: az, hogy miközben minden szavazáson (teljesen jogosan, a legteljesebb egyetértésem mellett) az jön ki, hogy Vágó István ma Magyarország leghitelesebb, legszimpatikusabb médiaszemélyisége, ugyanazok az emberek, akik ezt beikszelik és állítják, nem nézik a műsorait. Vagy nem elegen. Nem tudom, nem kapok és nem is kérek részletes statisztikákat jóideje. De nem feltételezhetjük egyetlen kereskedelmi vállalkozásról sem, hogy saját maga ellen dolgozna. Állítom, hogy az a helyzet, amit máshol már leírtam: pofázni azt nagyon tudunk arról, mit olvasunk, kit nézünk, mit tartunk értékesnek, de hazudunk. Az olcsó dolgokat olvassuk, nézzük és a nálunk szerencsétlenebbeket vagy annak látszókat favorizáljuk, csupáncsak mert magunkat annyira szerencsétlennek érezzük, hogy kell valami viszonyítás, kell néháyn jól megválasztott ember, akinél még mindig többre tarthatjuk magunkat. Sok helyen írtam már: csak köpködéshez választunk alanyokat - okosabbnak hisszük magunkat, mint Győzike, szebbnek, mint Kiszel Tünde és azt képzeljük, többet dugunk, mint mondjuk én. :) S eközben csúszunk lefelé és hagyjuk meghalni a valóban értékes embereket, de úgy tesszük ezt, hogy közben vadul ugatjuk, hogy ők értékesek. Édeseim, nagyon egyszerű lenne ez: ha tisztelünk egy zenészt, akkor vegyük meg a lemezét és ne lopjuk el a munkáját mp3-ban. Ha egy tévést valóban többre tartunk másoknál, akkor nézzük. Nézzük. Én mindig néztem őt s nézni is fogom, bárhol bukkan fel. Én valóban tisztelem és szeretem Vágó Istvánt.
Ramadan
Ez azért nem ilyen egyszerű, kedves László, nagyobb és gazdagabb országokban a minőségi rétegkultúra is fenn tud maradni, ez Magyarországon egyelőre nem megy, de a médiafogyasztó szeretne szélesebb palettát, mert vannak kevesek, akik csak azt néznék, olvasnák, és sokan, akik néha azt is. Csak most éppen nagyon elment a tömegigények felé ez az ipar. Viszont ez hullámzó, mint a tőzsdeárfalyomok, és ha megfordul a trend, nem lesz kiket előhúzni a cilinderből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.