Befejezte a nyomozást a rendőrség Geréb Ágnes ügyében. Az otthon szülés élharcosának két évvel ezelőtt tragédiába fulladt akciójában információink szerint döbbenetes szabályszegéseket tártak fel.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@1234: Mikor ez az eset történt már eltiltották.........
Evikati
@1234: Szerencsés vagy! Örülj és ne kívánj rosszat a szülőknek, mert van elég bánatuk.
Ha egy szabó elszab egy ruhát, akkor a megbízó is hibás?
virnya
1234!
Miért szültél otthon? Egy jó kórház, ami olyan mintha nem is olyan mintha kórház lenne -az miért rosszabb? Franciaágy, kád, labda, bába... doki csak ha szükséges....
Mert ha kell ott van egy stáb, egy műtő?!
Probléma mentes szüléshez nem kell doki, ezt aláírom. De ez a magyaros otthon szülés, ez valami hülye hobbi. Egy sarlatánnal az élen. Remélem börtönbe megy Geréb, és ott fog ágytálakat pucolni! Biztos vagyok benne, hogy azon szülők akiknek meghalt a babájuk, soha nem fogják megbocsájtani maguknak, hogy egy ilyen hangos , de érvek nélküli emberre hallagattak mint te.
Igen kórházban is hallnak meg babák, de azok 100% otthon is elmentek volna. Fordítva ez nem igaz....
Mondom ezt úgy, hogy van olyan barátnőm akinek a második babája a kocsiban félúton született, ennek ellenére (hogy tudta, szüléshez nem kell doki), azért a 3. babával is inkább elindult (és beért) a kórházba.
1234
Hol van ilyen kórház? A Születés kalauzban igen, de ... .
Olvastad, miket írtak az anyukák a múlt héten a győri szülészetről? Olvastál ott olyat, hogy kád, labda, stb. ? Mert én csak negatív élményeket olvastam!
Diamont Frost
Hát igen kedves leendő anyukák! Addig, amig nincs semmi probléma, és minden megy simán, a természet rendje szerint.----lehet válogatni,hol jöjjön világra a baba..akár egy születésháznak titulált fél-kórházban is.,de szerintem segitség nélkül is meg tud születni a gyerek.

DE, HA gond adódik, / és elég gyakran adódhat/ rátekeredhet a köldökzsinór a kicsi nyakára, nem kap oxigént, megfulladhat,--------leválhat idő előtt a placenta / az anya menthetetlenül elvérzik/--- beszorulhat a baba, lehet,hogy fogyatékos, vagy nyomorék lesz.......azt előre sajnos senki sem tudja, rá milyen szülés vár.....-- és ,ha felszerelés, szaktudás hiányában meghal a várvavárt kicsi.......lehet olyan lelkiismeretfurdalással élni, hogy mindez elkerülhető lett volna.......
Igaza van @Evikatinak! Ez egy veszélyes hóbort, egy új divat..... de ezt jó lenne abbahagyni, az egészséges kisgyerek mindennél fontosabb!!
1234
Már vagyok 3 x-os anyuka. Gyönyörű szüléseim voltak és a gyermekeimnek is gyönyörű születéseik. Mindháromnak a nyakán volt a köldökzsinór, amikor a fejük kibújt, egyszerűen áthúzták a fejükön. Egészségesek, kiegyensúlyozottak, nagyon jól és sokáig szoptak ( a kicsi most is). És itthon születtek.
Nem mondom, hogy kórházban született gyermekek nem lehetnek ilyenek, sőt, nagyon sokat ismerek is. De itthon mindazt megtudtam adni nekik, ami garancia volt erre. És túl sok rossz születés történetet hallottam, nem egynél az anyuka nem szülhet többet és egyértelműen az orvos volt a hibás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.