Mi kell egy jó munkahelyre való bekerüléshez? Szaktudás, gyakorlat, elhivatottság, némi szerencse, kellő ambíció és persze a helyezkedés...

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

beszolok20
RÁJFÁJZEN BANK A CSALÁD- ÉS DOLGOZÓBARÁT MUNKAHELY

AZ egyik haverom a Rájfájzennél dolgozik, a behajtáson
A következők hallatán komolyan megdöbbentem, hogy ma Magyarországon ilyen létezhet!
Az osztályvezető egy '30-as csaj, aki terrorizálja
az ott dolgozó embereket, ugyanakkor magas fizetésért és pozíciókba betolja a barátnőit. Akik persze kultúráltan tudtukra adják az ott már régóta dolgozóknak, hogy mekkora egy vesztes társaság, mivel ők a bécsi központba mennek továbbképzésre.
Csak pár szösszenetet jegyeztem meg:
A csaj szabályozza miről lehet munkaidőben beszélgetni! Kerülendő minden olyan téma, amiről normális esetben egy jól működő közösségben beszélgetni szoktak a közvetlen munkatársak.
Ugyanakkor elmondták, telefonon kihagosítva beszéli meg a csaj az ismerőseivel hogyan lehet interneten férfiakat fogni.
(Itt már kezdett megfogalmazódni a kérdés a fejemben, vajon mi alapján történik a vezető kiválasztás ennél a cégnél. Feltételezem, HR-es a fülére szórítja a kezeit és közben azt mondja: pápápápá!)
Ez a kedvencem: a munkaidejük z órakor lejár, de nem kell rögtön haza indulni, lehet tovább is munkálkodni! A srác elmondta, a túlórát kifizetni nem akarják és nem csúsztatható.
A csaj felvetetett ismerősei besúgósat játszanak. Bármiről beszélgetnek az ott dolgozók, az eljut a csajhoz. Ez is elég gusztustalan!
Arról is beszéltek, hogy a szakmai tudása egy pendrive-on elfér, mivel az előző munkahelyéről kimentett anyagokból olyan *okos*. itt azt találgatták, vajon a Raiffeisentől eddig mennyi és milyen anyagot vitt ki,
mert azzal a csaj is tisztában lehet, előbb vagy utóbb valakinek szemet fog szúrni a hozzá nem értése.A beszélgetés végét
azzal zárták, remélik valaki a cégvezetésből rájön, mennyire alkalmatlan a csaj (a szakmai ballövésein is jókat röhögtek, nem vagyok hozzáértő, hülyeséget nem akarok leírni.)
Az is elhangzott, hogy közel 240 ember dolgozik az osztályon, aminek a 70-80%-a munkát keres. A Raiffeisen megtalálta annak a módját, hogyan intézzen csoportos leépülést. Ez igen! Csak kell egy ilyen vezető és máris leveszi a gondot a HR válláról!
Ennek a beszélgetésnek a hallatán komolyan sajnáltam az ott dolgozó embereket! Srácok, bízom benne, nem csak vakok és süketek dolgoznak a vezetői testületben!
Istenem köszönöm, hogy nem itt dolgozom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.