Mohácsi Viktória, az SZDSZ EP-képviselője szerint 60 milliárd forint tűnt el a Katapult Mentorprogramra szánt pénzből, a gyanús pénzmozgásokról Hiller István oktatási miniszter is tudhatott.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
janos
Majd szorítanak a nyakunkon is egyet se perc alatt meglesz a 60 milliárd forint.Különben is a politikusok törvény felett állak.Nekik mindent lehet 20 év óta szívatnak minket.Fel kellene fogni hogy itt nem lesz jobb.Olaj ügy egyeseknek jól jött.És még ezek mutogatnak hátra hogy Kádár János milyen volt.Más szemében észreveszik a szálkát a sajátjukban nem veszik észre a gerendát.
miloka
Na már megint kezdi Mohácsi!?Nem védem én Hillert, de azért már ne őt hibáztassa!
masterboy
Hiller Pifta es baratai soha nem tudnak semmifele gyanus dolgokrol,es sohasem hibaznak!!!! : )
tomaj17
talán farkas floriánt,meg kolompár orbánt kérdezné meg hol
a pénz!
basatu
Miért ne lopnának ott is?Nem kivétel az oktatási minisztérium se.
ugyeugye
pl nem ebből a keretből ment arra a bizonyos kínai tanulmányútra is???
jó lenne csöndben maradni és először a saját házunk táján sepergetni kicsit - sztem.
nanena
A cikket már eltávolították az inforádió honlapjáról.
Ha egy ilyen összeg eltűnik a minisztérium hatókörébe eső programból, akkor a miniszter a felelős. Ha tudott róla, akkor azért, ha nem, akkor azért.
Evikati
@nanena: Egyetértek! Azért ő legmagasabb beosztású közszolga a minisztériumban, hogy mindenért feleljen ami a hivatal hatáskörében történik. Nem tudom elképzelni, hogy ennyi pénzt csak úgy át tudtak csoportosítani vagy elsikkasztani, hogy ő nem írt alá semmit, nem tudott semmiről. Megpróbálja menteni a bőrét és másokra terelni a teljes felelősséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.