A Hetek úgy tudja, a volt iráni elnök már meg is tartott egy zártkörű előadást a Közszolgálati Egyetemen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
@KisTehen: Szerinted ez a Deli rektor, Orbán beleegyezése nélkül, meghívhatta volna ezt a szemetet?
Már más alkalommal is meghívtunk hírhedt holokauszt-tagadókat.

A sajtóban egy szó sem hangzott el arról, hogy meghívták, az euronews írta meg:

hu.euronews.com/2024/05/07/nke-budapesti-eloadas-ahmadinezsad-holokauszttagadas-izrael-antiszemitizmus
CsipkeRózsa
@Maccska: Ez sem igaz, Orbán mindig csak a saját érdekeit veszi figyelembe.

A nagy békét hirdető, másokat háborúpártinak nevező minielnök olyanokat lát szívesen Magyarországon, mint egy Iránt képviselő szemét alak. Arra nem gondolt, hogy éppen a háború kiterjesztését segíti elő Irán, az Izrael ellen indított támadásával. Gondolom, arról is olvastál híreket.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...mitől szemetebb mint bárki más ? ...ő is a saját igazát fújja mint a zsidó vagy a keresztény vagy bárki...
balos
Ez a pohos geci mindenkihez próbál dörgölőzni akitől ,némi betekintést nyerhet a hátsó felibe!Persze elölről már nem vár-megye!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Értékeld a szemét embert, talán nem mindenki mond és hirdet ilyeneket:

"A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) meghívására, „közös értékek a globális környezetben” témában tart előadást Mahmúd Ahmadinezsád az iráni nukleáris fegyverkezés atyja, aki szerint Izraelt el kell törölni, holokauszt pedig nem létezett, írja az Euronews az iráni sajtóra hivatkozva."
csak úgy....
egy kereszténygyülölö beszédet mond a keresztényi magyarországon! :) 0rbánék már a világ összes ócsmány gyülöletkeltö seggére szakosodtak?
csak úgy....
@Maccska: te vagy a legbutább buzgó megafonos ! :)
csak úgy....
@Maccska: "Magyarországon mindenki szabadon elmondhatja a véleményét." -ezen jót röhögtem! :) pld. tarr zoltán,miután elmodta a véleményét, másnap ki lett rúgva!
az afd. nincs betiltva, ezt megint csak ti, buta megafonosok terjesztitek a süsü fidesznyikeknek!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...a nukleáris fegyverek atyja zsidó volt...és ha másnak szabad neki is szabad gyártania, használnia stb...mert ugye nem hiszed hogy csak egyeseknek szabad ?...és holokauszt...az egy olyan sajnálatos dolog amit megmagyarázni nem lehet, viszont hasonlót sem szabadott volna elkövetni...de lán ma is folyik egyféle irányított megsemmisités...
KisTehen
@CsipkeRózsa: mert nem hívták meg ... az egyetemnek a belső döntése ... a libsi újságok meg nem foglalkoznak egyetemekkel ... kivéve, ha ceu
CsipkeRózsa
Szálljatok le rólam, sok a rossz irányú hozzászólás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.