Az MSZP szerint a Fidesz hivatalos pártüzenetben hívta fel aktivistái figyelmét, hogy a "szélsőséges" Jobbikra adott szavazatok a Fideszt gyengítik.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
orogordog
FIDESZ egyszer már eltüntette a FKGP-ot.(remélem értitek mire gondolok)
Remélem JOBBIK-ot nem tudja.
Nehogy kárba vesszen már amit elért a JOBBIK egy Orbán Viktor miatt.
Lévai Katalin
A Fidesz és a Jobbik sajátosan kelet európai kapcsolatával összefüggésben mindig elmondom, hogy ilyen jellegű összenövés, cinkosság egyetlen nyugat európai jobboldal esetében sem képzelhető el. Egy nyugati értelemben vett jobboldal nem megy el a szélsőségekig, hanem elhatárolódik tőlük. És nem csak akkor, amikor éppen attól fél, hogy a választásokon elcsenik a szavazóikat.
nyirtass
@LevaiKatalin:
Cinkosság és cinikusság az, amit a jelenlegi kormánypártok az elmúlt 20 évben csináltak a néppel és az országgal.
Aki ezekhez a párthatalmakhoz tartozik, ANNAK NINCS ERKÖLCSI ALAPJA "cinkosságról" papolni!!!
Ezeket a kormányzó pártokat volt "szerencsénk" idáig megismerni, és köszönjük tovább nem kérünk sem a "néphülyitéseikből" sem a "népnyúzásukból".!!!!
charlie
@LevaiKatalin: aham, persze.

1974-75, Spanyolország, Portugália
olasz újfasiszták: Olasz Szociális Mozgalom (Nemzeti Szövetség), 5-8% támogatottság folyamatosan ('46-tól), 80-as években 4-ik legerősebb párt

újjoboldali áramlatok: Nouvelle Droite pl.

egy igazi szélsőjobboldali szervezet nem illeszkedik be a parlamentáris keretek közé, mivel elítéli azt, autoriter rendszerben gondolkodnak, valamint sokkal nyíltabban vállalja a fasiszta és/vagy nemzeti szocialista (vagy ezeken alapuló adott helyhez igazított változatát) elveiket.

én nem látom azt a fene nagy elhatárolódást...
charlie
aztán lehetne még sorolni a listát, francia Nemzeti Front, olaszoknál Lombard Liga, Északi Liga; Nagy-Britanni: Brit Nemzeti Párt,, Ausztria: Szabadság Párt, stb.
charlie
A Jobbik meg úgy szélsőséges mint az MSZP...

radikális, nemzeti radikális, de nem szélsőgés, főleg nem neonáci, neofasiszta, fasiszta, stb.

Szélsőges párt Mo, a kommunisták, SZDSZ (liberális szélsőséges), szélsőjobbos párt nincs is Mo-n (csoportosuls még lehet)
rodeotigris
@charlie: Mindenben egyet kell, hogy értsek veled!Azért mert a média szélsőségesnek és ezáltal rossznak kívánja beállítani a Jobbikot még nem jeleni azt hogy ez így is van!Az MSZP sokkal szélsőségesebb lásd Bajnai csomag.Az emberekről szereté lehúzni azt az adósságok amit Ők generáltak a folyamatos RABLÁSSAL (mert ez nem egyszerű lopás).
Azért mert a Jobbik radikális változást akar(és lássuk be itt már csak EZ segíthet) még nem jelenti azt hogy rögtön fasiszta vagy neonáci!Még ha erre is szeretnék terelni az embereket a médián keresztül.
Hála istennek itt van nekünk az internet és mi ezen keresztül támadjuk amit Ők el akarnak nyomni!Így hallatjuk a szavunkat ha már az utcán a bekiabálást is büntetni akarják(na ennyit a szólás szabadságról!)
Szebb jövőt!
paparazzi
@charlie: sőt. az mszp többet is ártott a hazának, mint a Jobbik.

@Levai: a cinkosság alatt mit ért. Ha lett volna vér Orbán pucájában már rég sikerült volna önöket megbuktatni.
Datki Szabolcs
@LevaiKatalin: Kedves Katalin! Kár volt csukott szemmel, és füldugóval járkálni 4 évig az európai parlamentben... De ha csak kocsmázni megy a képviselőkkel, akkor is elcsíp pár infót, pl. a francia és olasz jobboldali összefonódásokról; nem beszélve a Haider féle tökélyre vitt politikai karrierről és kormányzásról... Persze, még korántsem legitim, és szőnyeg alá söpörendő egy Fidesz-Jobbik összekacsintás... Sz'al Katalin Isten hozta Magyarországon és bízom benne, hogy pont olyan keveset hallok Önről mint az elmúlt négy évben, illetve remélem, hogy hasonló, lázas semmittevéssel fognak telni itthoni hétköznapjai is, mint az EU-ban tölrtöttek. Minden jót! vargati
sara
Levainak halvány lila fogalma sincs a magyarországi állapotokról a Jobbikról és sok minden másról . Az EP-i munkájához és a 3,5 millás fizetéséhez ennyi is elég volt.
orogordog
@charlie: !
Teszerinted melyik párt legyen.
Jobbik a felelősségre vonást szeretné, ép ideje is lenne.
Mi köze ennek a nácikhoz.
orogordog
"Jobbikra adott szavazatok a Fideszt gyengítik."
Innen indultuk!!!
Datki Szabolcs
A világért sem szeretnék vulgáris lenni, de Lévai Katalin könyvét így konferálja egyik elemzője: "Akinek rendben van az emésztése, nem beszél folyton a szarásról!" Érdemes beleolvasni: www.lico-art.hu/media/cikkek.php?cikk=370
:-D
Datki Szabolcs
@ugyeugye: Valahogy mindig tartok a megmondó emberektől, főleg azoktól akik aztán lépten-nyomon megmondják... L. Katalin, korántsem fiatalkorú elkövető folyton ezt teszi. Ha a termeszek szexuális életéről beszélnénk ahhoz lennének "kellő" ismeretei, ha meg atomfizikáról, rögvest disszertációt fogalmazna...
ugyeugye
@vargaati: tudom, ismerem őt. ezért tetszett, amit és ahogy írtál. :)
Datki Szabolcs
Örök barátom Gorcsev Iván, azt mondta egyszer: Előttem is ismeretlen okok miatt mondok hülyeségeket...
charlie
azt azért remélem figyelitek, hogy a Lévai nem jött vissza ide...
Datki Szabolcs
@charlie: pedig nagy szeretettel vártuk :-)))
de ha van kedve valakinek "visszarángatni" megteheti, íme az elérhetősége: www.drlevaikatalin.hu/index.php?pg=menu_3
charlie
A politikusok nincsenek hozzászokva, hogy interakcióba lépjenek a plebsel. Biztos szokatlan nekik ez az egész, lehet magában átkozza is azt aki kitalálta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.