Százmilliókból építteti új házát Oszkó Péter pénzügyminiszter – tudta meg a Blikk! A II. kerületi örökpanorámás luxusingatlanon jelenleg is szorgosan dolgoznak a munkások, már a villanyszerelési munkák folynak. Úgy tudjuk, heteken belül megkérik a használatbavételi engedélyt az ingatlanra.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Evikati
Megint egy matematikai feladvány.
Nem tudom, hogy miért piszkálják a miniszter urat? Hiszen csak 110 milliót vett fel hitel gyanánt.:-D Ezt meg 30 év alatt tapsolva vissza lehet fizetni.
xu
Legalább elgondolkodik az ingatlanadón.
zarayi
Szertenék hallani Orbán, Széles és társai milliárdjairól is!
grti7336

Nagyon helyes, hogy ilyen házat tud építeni, de akkor alanyi
jogon minden magyar részére biztosítanék legalább 50
négyzetméter pazarul berendezett lakóteret.
orogordog
* gyűlölködő, valamely népcsoport, vallás vagy személy ellen uszít
* személyeskedő, más felhasználóból gúnyt űz
* destruktív, vagy nem kapcsolódik szorosan a témához
Már megint töröltél. Miért is?
Játszunk már rendesen!
orogordog
"Kiderült, az 1080 négyzetméteres telek – amelynek egyedüli tulajdonosa Oszkó – 2007. május 22-én került a miniszter tulajdonába. A május 5-i adatlapon az áll, hogy az ingatlant 1 millió 212 ezer 121 svájci frank (napi árfolyamon 232 727 232 forint) alapú jelzáloghitel terheli."

Tények azok tények. Kinek adnak ekkora hitelt?
Ha kitörlődne akkor is az adófizetők pénzéből van.
grti7336
oregordognak: utólag a svájci frank alapú hitelének
meglódulása miatt már nagyon sajnálom Oszkó Pétert.
(A szakértő kormányban remélem nem fogja kitermelni azt
a pénzt. Egy év alatt ennyit törvényesen nem is lehet össze-
hozni.)
menasagh
Most pedig az következik, hogy a néhány napi minisztersége alatt lopott......
orogordog
@menasagh: 2007 májusán kezdte össze hozni.
Herczeg Zoltán
"az ingatlant 1 millió 212 ezer 121 svájci frank (napi árfolyamon 232 727 232 forint) alapú jelzáloghitel terheli."

1.212.121

A Blikknek tényleg ilyen olvasói vannak? Ki kell írniuk betűkkel a számok közé a helyiértékeket? Az ott dolgozók ennyire hülyék vagy az olvasóikat nézik annak? Általános iskola első osztály!

Mindazonáltal valamiért nem érzem, hogy aggódnunk kéne, hogy nem tudja visszafizetni a min. úr a kölcsönt. És bizonyosan megérdemelt munka gyümölcse lehet ennyit keresni. Hiszen tudjuk, micsoda hasznos és elengedhetetlen tevékenységet végeznek a könyvvizsgáló cégek. Amerikában is milyen éleslátással jelezték előre a bajt, micsoda precizitással vezették az összes bedőlt bank könyvelését, ill. annak vizsgálatát, mindenki képben volt, mindenki mindent vágott, minden adat, szám, mérleg, könyv tökéletesen stimmelt, ezért nem lett belőle gazdasági világválság. Igen, nagyon hasznos munka az övék, megérdemlik érte a százmilliókat. Jó hasznát veheti majd ennek az írdatlan tudásnak pénzügyminiszterként, ott lesz csak igazán szükség az efféle hókuszpókra, amit nálunk a Közgáz egyetemen számvitel címszó alatt tanítottak. Bru-ha-ha!!!
menasagh
@orogordog: Az biztos, hogy nem egyforma volta keresetünk, tehát ha telik ilyenre csinálja, nem kell mindjárt falra mászni tőle.
Ha alaposan körbenézünk, mindenkiben találunk hibát, csak ők inkább szem előtt vannak.
Ha nem lett volna miniszter a kutya sem törődne vele, hogy miből épít.
furfang
Gondoljanak demagógnak, de ilyen hatalmas pénzekkel csak a zavarosban halászó ember tud operálni. Demokrácia ide-oda a béreket is maximalizálni kellene még a verseny szférában is, vagy ha nem akkor minimálisan 50% -os adóval kellene sújtani mondjuk havi két milliótól felfelé. Emberi munka nem nőhet ennyire a a többiek munkája felé. Ilyen nincs, csak egy olyan gátlástalan, embertelen világban, mint amihez a " szocialista" kormányunk nem hogy asszisztál, de ő "termeli" a legtöbb kétes hírű milliárdost!
Hoppare
Igazából az ilyen idióta hírek miatt nem beszélünk a valódi problémákról :) Tök jó volt, amikor bedobták anno, hogy VÁLSÁG van, egyből vettek 5 AUDIT és azzal volt teli a média... erről kell beszélni? :) Pesten hányan építenek 100milliókból házakat? Nyilván nem egy falusi suttyó lesz a pénzügyminiszter. Mellesleg nagyon nem szimpatizálok velük, szóval nem védem én őket... csak úgy megemlítettem :)
orogordog
@menasagh: Herczeg Zoltán írását olvas el figyelmesen. Sokkal jobban fogalmaz mint én.

orogordog
@Hoppare: De nem 100 milláról beszélünk.K.b. 1 milliárdról, csak a hitele 233 milla. Tudnák neked valódi számokat írni, de nem teszem mert egem visznek el. De nem milliókról ha nem milliárdokról van szó.
Minimálbér meg 100 ezret sem éri el. De megérdemelte igen, igazad van.
Helmeczi Krisztián
Ha becsületes munkával kereste meg akkor valóban senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és mennyiért épít.
orogordog

Kiss csemege:
"Az ingatlanpiacon egy hasonló kaliberű házat 3-400 millió forint között lehet megvásárolni az ingatlan.com adatbázisa szerint. A szintek között lift szállítja majd a családtagokat, a lap értesülései szerint pedig az ajtók elektronikusan, gombnyomásra nyílnak majd. A rovarokat és a port a teraszokon vízfüggönnyel tartják majd távol. E két utóbbi luxuskellék kivitelezését a miniszter cáfolta: eszerint sem elektromos ajtó, sem vízesés nem lesz a luxusvillában."
menasagh
@orogordog: Isten ments' nem védeni akarom, csak ha már megkereste az összeget, és szerintem hivatalosan, mert nem kurkássza senki, akkor kár irigykedni. Az újságok leközölték, hogy a nagyágyuknak mennyi a havi jövedelmük, és olyanok is voltak közöttük, hogy több milliót vittek haza....most mit lehet tenni, itt hiába nyilatkozunk, attól még ugyanannyit fog összeharácsolni.
Az ilyen béreket nem lehet becsületes keresetnek minősíteni, de illegálisnak sem, mivel valamilyen formában hivatalos.
orogordog
@menasagh: Tejesen igazad van.
De vegyék észre, hogy számolni mi is tudunk. Ha ügyeskedni nem is.
menasagh
@orogordog: Azt már rég tudják.....és pótolják a mi hiányosságainkat.
xu
@menasagh: Szerintem az APEH már élesíti az apparátusát.
basatu
@menasagh: Gondolod hogy a hitelképességét tisztességes módon szerzett pénzel bizonyítja?Naív vagy nagyon.
menasagh
@basatu: MÉG EGYSZER : "Az ilyen béreket nem lehet becsületes keresetnek minősíteni, de illegálisnak sem, mivel valamilyen formában hivatalos. "
Waqtik
Lottóból is lehet pénze , de kinek mi köze van hozzá ?
Mesélik , vannak politikusok akiknek pl Romániában van háza......
tsabeeka
miért gáz az még mindig magyarországon, ha vkinek van pénze?
Evikati
@tsabeeka: most olvasom a száz leggazdagabb magyarról szóló kiadványt. Nekik sem ment könnyen, érdemes lenne sok embernek elolvasni! A milliárdok nem a zsebükben lapulnak. Igaz, a kapcsolatok is felérnek sokszor egy lottó ötössel:-)
orogordog
@Evikati: Oszkó Péter pénzügyminiszter !

Nem vállalkozó. (5 éve politikus)
orogordog
@tsabeeka: Valakinek lehet ha vállalkozó.(vagyon nyilatkozatuk szerint lassan éhen halnak a politikusaink)
xu
Tünjön el a Ludolf-féle számba!
xu
Ettől a gusztustalan dolgoktól még Kádár János is forgolódna a sírjában! Nem tud, mert ellopták még a csontjait is! Szerintem a csontok nem beszélnek.
antonka
mint adótanácsadó cég tulajdonosa tanácsokat adott, hogy hogyan lehet kikerülni az adót, és az igy megtakaritott sok-sok 0-ás adónyereményből %-ot kapott, kb 50%-ot, és igy nagyon jól járt mindkét fél. most tehát megvan a tudása ahhoz, hogy észrevegye, ha valaki hasonlót csinál, de mivel most már a másik oldalon van, megfogja a hunyot, mert talán van annyi vagyona, hogy már nem lehet megvenni, vagyis szeretném remélni, hogy nem hagyja magát megvenni, bár azt mondják, hogy minél több van annál többet akarnak.
antonka
már több helyen leirtam ma, hogy ezeknek a politikusoknak takarodniuk kell, mert egytől-egyig piszkos a kezük. uj emberek kellenek, mert akinek a fejére brmit lehet mondani, annak nem szabad hatalmat adni a kezébe, előbb utóbb ugyis sáros lesz, de legalább az elején legyen tiszta. és ha bepiszkolodott, akkor mennie kell. ezt normális országban igy csinálják, normális emberek.
antonka
zsi! az ország normális, az emberek is normálisak. a körülmények nem azok. most nemcsak minket tapos a válság, hanem a nagyokat is, csak mivel mi csórók vagyunk nekünk jobban fáj. igen tettek kellenek, de akik tehettek volna nem tettek semmit. nyugalom kellene, és béke, hogy az emberek egy kicsit összeszedjék magukat lelkileg, és fizikailag, aztán ha mulik a válság, mert mulik, okosok mondják, akkor lehetne javitani a helyzeten, ha nem egymásnak esne az ország, és nem azon görcsölne, hogy hogyan tudna minnél jobban belemászni a másik gyomrába. a világ összes országában félretették a politikai ellentéteket, és egymásba kapaszkodva probálják leküzdeni a gazdasági bajokat, csak nálunk van az, hogy ezt is arra használják fel, hogy egymást tiporják a sárba, gácsolják egymást, és csak azért is ellene szavaznak bárminek, hogy az egyik oldalnak ne legyen igaza. Higgyétek el, ezeknek az embereknek az ideje lejárt, magukat is lejáratták, hátha az ujak jobbak lesznek, de csak akkor ha nem a régi "ujak "jönnek. Valódi ujak kellenek.
xu
Én helyeslem Oszkó Péter sikeres építkezését! Már Kóka is megmondta, hogy sikeresnek kell lenni. Én is erre törekszek; csak az álmaim sosem valósulnak meg. A tisztességes munkám ezt nem biztosítja! Mit tegyek?
orogordog
@xu:

Petitől vigyél téglát.
Te is fizettél bele.
xu
@orogordog: Nem ad! Én már annak is örülnék, ha a birtok alatt húzódó metróval vinne egy kirándulásra, 1 megállónyit!
birkanep
Birtokunkba jutott Oszkó Péter feleségével folytatott beszélgetésének hangfelvétele...
- drágám, hogy áll az építkezés?
- halad szívem - válaszol csukott szájjal, halk hangon O.
- mondd, mikor láthatom már végre azt a vízesét?.......
tovább:
posvanyklub.blog.hu/
szaboria
@zarayi: Igazad van!!!
Ne csak Oszkó Péter épitkezésével foglalkozzanak,Mivan a Fideszesek épitkezésével, tanácsi lakásokból villákba költöztek miből lett hirtelen ennyi pénzük.
zsuzsu
Van akinek csak megszületni volt nehéz.. De mégis mi az a tisztességes munka amivel ennyit lehet keresni??? Ez az egész undorító ,pártállástól függetlenül .és ők irányítjak az országot...ők mondják meg nekünk hogyan sporoljunk még jobban ,hogy nincs kórházakra ,őket miért nem érintette a válság? csak fölhúzom magam..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.