A hajó süllyed. A patkányok menekülnek. Vajon ki hagyja el utoljára? Az első kiszálló pedig nem más mint a baloldal fene nagy Jolly Joker, az örökké derűs Draskovics Tibor! Igen, Drazsé távozik. Ki lesz a következő?

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1951
Nem az a kérdés, hogy ki lesz a következő, ha nem az, hogy a kormányváltás után lesz olyan szintű és mértékű felelőségre vonás,hogy az emlékezetes legyen a volt kormánytagok számára.Nem emlékszem arra, hogy az elmúlt 10 évet megelőzően lett volna olyan kormány, amely ennyire lezüllesztette volna a Magyar Köztársaság társadalmát, vagy annak egy jelentős részét, pedig az ezt megelőző kormányok tagjai sem voltak "matyóbabák".Itt a képen pedig Dr. Draskovics Tibor miniszter úr kihez imádkozik,mely szellemet idézi meg, mert nagyon úgy néz ki??!!
barnan
Szerintem ez az a hangvételű cikk, amely nem érdemel több hozzászólást.
vukkocska
@1951: kormány nem, de ellenzék igen. Mint most ebben az időszakban a Fidesz. Mindent megvétózott. Az önkormányzatok számának csökkentésétől kezdve az egészségügyi reformon át mindent. És most lássunk csodát, mivel kampányol: az önkormányzatok számának csökkentésével, mely több ezer újabb munkanélkülit jelent.
vukkocska
@barnan: most olvastam el a cikket. Tényleg gusztustalan. Nem véletlenül hívják Vastagbőrnek, ezért az ilyen stílusú cikkhez kell is.
Wik
Igen "az örökké derűs Draskovics Tibor! " ez az IQ betyár a világon sehol még középvezető sem lehetett volna ! na de itt a rendőrség, az ország közbiztonságának teljes lezüllesztéséhez még ez a kreatúra is megfelelt.
petmail13
Ez az ember valamiért befolyásos amiért örök Jolly Joker.
Talán nem tud túl sok piszkos ügyet.
És tudjátok ha én egyszer kinyitom a számat:)
kiscserkész
@petmail13: Sok ismerőst és adatot gyűjtött pénzügyminiszteri államtitkárként már, mint az olajmaffiáról, aminek ő is tagja volt. Ezért neki olyan adu volt a kezébe illetve a mai napig van, amiért a Fidesz sem mer vele ki kezdeni. Mivel sok érintet, van ott is. Na meg hogy ez továbbra is így legyen, azért fogja őt követni a poszton Fidesz kormányba a keresztapa Pintér Sándor. Hát innen a Jolly Joker, meg a vigyorgó arc.
bombi02
Olyan nincs, hogy az összes patkány egyszerre menekül?
picike
@barnan: igazad van most van amikor hallgatni arany
petmail13
@vukkocska: Lehet keményen fogalmaz de sok igazság van benne.
csikknorisz
Penzugyminiszterkent megbukott, Gyurcsany levaltotta. Igazsagugyminiszterkent meg sokkal tobb ok lett volna a levaltasara, megis maradt, Libajnai franc tudja miert ragaszkodott hozza. Pedig az jobb lett volna, ha megalazva tavozik, nem a szokasos folenyes vigyorral a tenyerbemaszo kepen.
csikknorisz
@vukkocska: A Vastagbor iroi a blog.hu-s atlaghoz kepest meg viragnyelven is fogalmaznak:)
szaboria
Ezérdekes mindenki szidja de akkor vajon a nagy nemzetközi cégnek minek kell vajon a Draskovics.
szaboria
@51kacsa: Csak a bökennő, hogy hivják és nem jelentkezett.
luciferi
@szaboria: kicsit kéreti magát. Meg hátha kap egy tárcát az orbán kormányban..))
szaboria
@kevijeni: Na ne ezt te sem gondolod komolyan.
csikknorisz
Draskoviccet barhova felveszik, mindenhez ert. O a 21. szazadi Magyarorszag polihisztora.
51kacsa
@csikknorisz: Hát nem tudom, nekem a nagyfater azt mondta egyszer," ha sok mindenhez értesz, nem értesz semmihez!" S az öreg okos ember volt!
mandiner
szaboria hívják a fenét..olvasd el a cikket amit belinkeltem. A magyar kormányfő nevezi ki, és ölik egymást a jó zsíros állásokért. Németh Miklós volt ezen a poszton, Veress mindenáron menni akart ha már Brüsszelbe nem mehetett, ide meg nem mer mert a Németh Miklós azt mondta 2 nyelven illik tudni beszélni..Veress meg még magyarul sem tud)))
szaboria
@mandiner: Délben mondták be a könyvizsgáló céghez megy. A HetiVálasz fideszeslap.
mandiner
szaboria te el is hiszed? A Heti Válasz egy hiteles lap!
gcsabi
Nem értem mitől lenne gusztustalan az írás?
Talán attó. hogy nincs mit Draskovics neve mellett pozítívumként felhozni? Akkor egyszerűbb az írás stílusát minősíteni, mint vitatkozni vele?
Nekem az egyik bajom, Szivási -a másik polihisztor-még miért van itt?
A kapcsolat és az információ nagy "érték", nagyobb mint a hozzáértés.
Nem a szakértelme, a kapcsolatai és "tudása" miatt veszik meg.
mandiner
elolvastasd szaboria? Vagy csak Népszavát meg Népszabadságot olvasol? Én azt is meg Magyar Nemzetet, meg Heti Választ is)
csikknorisz
@51kacsa: Valojaban ugy ertettem, hogy Draskovics mindenhova megfelel, hiszen egyforman nem ert semmihez:)
szaboria
@mandiner: Képzeld olvasok minden ujsádot.
gyulabors
Drazsé a Londoni Európai Újjáépítési Bank alelnöke lesz. Punk - tumm! Banai így akarja. Veress meg megy Keletre kormánybiztosnak....
csikknorisz
Szerintem egy allatkerti allas megfelelo lenne neki, bar amilyen szimpi feje van, meg a majmok is kikozositenek.
gyulabors
@csikknorisz: Meleg helyről hallottam a kazánházból az infót:"Drazsé a Londoni Európai Újjáépítési Bank alelnöke lesz. Punk - tumm! Banai így akarja. Veress meg megy Keletre kormánybiztosnak...."
csikknorisz
@gyulabors: Minel nagyobb gore valaki, annal kevesebb dologhoz kell ertenie. Csak meg kell nyomni a gombot, a gepezet minden mast elintez. Ha nem huszoneves csajokat farkalgatna, meg papanak is megvalasztanak.
Don Quijote
Most hallottam hogy állítólag a Price-Waterhouse akarja alkalmazni( szóbeszéd)!
vukkocska
@petmail13: (tegnap15.28) azért tartom gusztustalannak a cikket, mert egy embert akkor sem nevezünk patkánynak, mindegy, hogy milyen hitvallású, vagy milyen nézeteket vall.
csikknorisz
@vukkocska: Igazad van, a fereg megfelelobb kifejezes lenne.
szala
@vukkocska: Bocs, de ez két külön faj! Van az ember és van a patkány! Draskovics és társai az utóbbihoz tartoznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.