Roma testvériség néven a Magyar Gárdához hasonló szervezetet hoznának létre többek között a kiskunlacházi romák részvételével, értesült a STOP. A szervezet már a pécsi lövöldöző áldozatának csütörtöki temetésén is megjelenne.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bombi02
Mikor kezdik a feloszlatását? Öltözékük betiltását? Csoportos megjelenésük oszlatását?
Wik
Eddig is nagylétszámú bandákban közlekedtek országszerte ,és a draskovicskedvencek a ruhájukhoz illő szamurájkardot,bozótvágókést,bicskát,vasdorongot is viselhettek.

Büntetlenségüket biztosította a rendőrség, a megélhetési politikusok és a jogvédőknek csúfolt hazudozók.
feketeözvegy
A kezdeményezést elfojtani......azonnal. Ne legyen pozitív diszkrimináció se!!!!!!!!!!!!!
csikknorisz
Eddig is felelemkeltoen vonultak az utcan a ciganyhordak, csak a Gardaval ellentetben toluk nem ok nelkul felunk. Ugyhogy sok valtozas nem lesz.
csikknorisz
Felvételi a Cigány Gárdába, pontozási útmutató: Minden kijelentésre adott "igaz" válasz a kijelentés melletti pontszámot éri. Ültem már börtönben. 10 pont Jól bánok a késsel. 10 pont Van szamurájkardom, a faluban,városban azzal járkálok. 15 pont Ha meglátok egy magyart, a, pénzt és/vagy cigit kérek tőle. 2 pont b, többedmagammal kirabolom. 10 pont c, többedmagammal megverem és kirabolom. 15 pont d, többedmagammal megverem, megkéselem és kirabolom. 20 pont Ha bekéretőzök egy nyugdíjashoz többedmagammal egy pohár vízért, akkor a, kirabolom. 5 pont b, halálra verem és kirabolom. 20 pont Csak azért csinálok gyereket, hogy segélyt és családi pótlékot kapjak. 20 pont Tudom hogyan kell felvenni a családi pótlékot, de nem tudom, hol van a munkaügyi központ. 30 pont. A családi pótlékot és egyéb segélyeket 3 nap alatt elköltöm kocsmára és játékgépekre. 20 pont. Ha megjön a családi pótlék, félmeztelenre vetkőzöm, lefényképeztetem magam a lóvéval, és felrakom a képet
luciferi
Alakuljanak meg, és mindjárt azzal a lendülettel ki is masírozhatnak az országból. Ne messzire, csak indiáig.
csikknorisz
myvip.com-ra. 10 pont Minden fémet ellopok, legyen szó nyakláncról, vasúti sínről, csatornafedélről, protézisről. 30 pont Vertem már tanárt. 5 pont Vertem már női tanárt. 10 pont Vertem már törött kezű női tanárt többedmagammal. 40 pont Ismerem a jogaimat. 5 pont Nem érdekelnek a kötelességeim( a törvényeket gádzsók hozzák, rám nem vonatkoznak). 20 pont Soha nem fizettem még adót. 10 pont Tömegközlekedési járművön soha nem veszek jegyet vagy bérletet, bárki kéri, azt megverem. 10 pont Tömegközlekedési járművön köpködök és szétszórom minél nagyobb területen a szotyihéjat. 5 pont Tömegközlekedési járművön kihangosítva, maximális hangerővel szoktam zenét hallgatni, és ezt még megpróbálom túlordibálni. 10 pont Többedmagammal terrorizáltam már egy családot. 10 pont Többedmagammal terrorizáltam már egy egész falut. 50 pont A bíróságon mindent tagadok. 10 pont Ha nincs más lehetőségem a bíróságon, azt mondom, csak a megélhetés miatt volt. 15 pont Szerepeltem már a Maunika Sóban. 5 pont Verekedtem már a Maunika Sóban
csikknorisz
15 pont Volt már olyan, hogy egy magyar gazda azért nem termelt többet, mert terményeit folyamatosan elloptuk. 20 pont Kifejtős kérdés minimum két és fél oldalban 30 pontért Ki fogja eltartani a cigányokat, ha minden adófizetőt legyilkolunk? Értékelés: 1 pont felett- Gratulálok, ön értékes tagja lesz a Cigány Gárdának(a szamurájkardot el ne felejtse! ) 0 pont: Ne keseredjen el, újra próbálkozhat. Egyébként Ön biztos, hogy cigány?
gyulabors
Bolondok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51kacsa
Akkor én megalakítom a "reumás nyugdíjas testvériség" elnevezésű egyletet!
Majd menetelünk szembe mindennel, ami nekünk nem tetszik!
Ez tiszta dili!
gyulabors
@51kacsa: Ok! Feltételnek elég egy térd protkó?
5hazi
@gyulabors: Na-na próbálkozott már valaki hasonlóval Borsi Gyula néven!!!
51kacsa
@gyulabors: Naná! Ha elég lassú és csetlő-botló vagy tőle! S a korodat tekintve legyél kilencven és a halál közt!
gyulabors
@51kacsa: Ma reggel 100 fölött volt ( a vérnyomásom). A térdem, meg jó 20 évvel ezelőtt egy foci meccsen ment tönkre. Valami Judik favágó volt a tettes....
szala
@gyulabors: Nem kell többesszámban! Bolond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már hogy te!
mandiner
csikknorisz ki ne hagyd hogy 18 évesen minden kanci-gány-nak illik rokkant nyugdíjasnak lenni)) Legalábbis így volt míg dolgozni kellett volna nekik)9
szala
Remélem, hogy megalakul és a dologtalan, bűnöző cigányokat munkára szoktatja!:) Csak vicceltem!
gyulabors
@5hazi: Te én az un Roma Településőrséget alakítottam ki. Ők nem masíroznak, hanem vigyáznak. Több alkalommal adtunk már át gaztevőket (betörőket) a rendőröknek. Amíg a polgárőrség szunnyadt a meleg autóban, a járőrökkel karöltve...
gcsabi
Mit képzelnek ezek? Mi keresnivalójuk lenne a kaposvári temetésen?
Milyen undorító dolog egy család életének legnagyobb tragédiáját politikai célra használni?
gyulabors
@gcsabi: Ezt a véleményedet osztom! Gyomorforgató, bicskanyitogató érzés amikor egy szertartásra a bulvár média beront. Tapasztaltam, amikor a barátomat, volt kollégámat a Tiszalöki áldozatot temettük.
Egyetlen megoldás, ha a család megtiltja.
kiscserkész
Nincs Drazsé, aki védte őket. Most már maguknak kel megvédeni a lopót, cuccot. Én inkább a TETVESEK BANDÁJA nevet adnám nekik. Nem kel szervezni már régóta van. Lásd Siófok.
bigyibogyo
@bombi02: garda is kapott masfel evet. kivetelezes lenne nekik tobbet vagy kevesebbet hagyni...
kb fel eve leirtam,h elobb-utobb ez lezs. es mi lesz akkor ha ugyanugy torvenyen felettinek erzik majd magukat mint a gardistak?
kis makkal elintezik egymas kozt a probelmajuk egymssal.
bigyibogyo
@benhur: jaj ha lattam volna,h ide is ide piszkitasz ugy fogalmaztam volna,h megjelent a virus elleni antitest ahogy varhato volt
batukán
Kiért vagy ki ellen alakult meg? Milyen lesz az egyenruha? Lehet, hogy sok magyarban félelmet kelt, tehát kérjük, megsem alakulását. Köszönjük Emese!
bigyibogyo
@batukán: lehet,h ok is hagyomanyorzok lesznek. a garda megtalalta a nepi mondakban az oroszlant, egezs biztos fognak a ciganyok is talalni valami ennyire magyarokra jellemzot. lehet ok banant himeznek majd magukra.
az mondjuk mar tenyleg vicces lenne ha surranoban bakancsban jelennenek meg :)
csikknorisz
@bigyibogyo: rozsaszin noi puloverben fognak vonulni campingbiciklivel, a feltetel megfeleloen borotvalatlan arc, es megfelelo foku veralkoholszint.
batukán
@bigyibogyo: Lovat már adtak a seggük alá, így magas lovon és ennek következtében magas IQ, persze minél magasabb a ló, annál magasabb az IQ, magas beosztásban (gárdista).................Magasságos Ég!. Magasan leszarjuk őket!

@csikknorisz: Akikről te beszélsz, azok a katonák és nem szóltál a vezérkarról a tisztekről. Ha mondanál pár szót megköszönném neked. Emesének is megköszöntem!:-)
5hazi
@gyulabors: Az önvédelmi csapat (csoport) nem azonos a település őrséggel! Borsi te nagyon szereted kedved szerint tálalni a dolgokat. Neked mint jogvédőnek nem az lenne a dolgod,hogy önvédelmi csapatokat szervezz!!
Ime mi alapján állitom az elmondottakat:

Roma önvédelmi csoportokat szerveznek?

A roma közösségek önvédelmi csoportokat szerveznek Magyarországon - írja tiszalöki beszámolójában a The Guardian. Borsi Gyula, helyi romavezető a brit baloldali napilap tudósítójának elmondta, hogy nincs más választásuk.
Borsi hozzátette, hogy a csoportok tagjainak megtiltják a fegyverviselést.

A Guardian vasárnapi számában megjelent cikk szerint a hattagú roma önvédelmi csoportok hajnalig járőröznek a cigánytelepek utcáin.

A brit lapban közölt terjedelmes tudósítás szerint a romák azután alakítják meg önvédelmi csoportjaikat, hogy az utóbbi tíz hónapban öt emberéletet követelt az általuk lakott telepek elleni támadássorozat.
2009-05-04

Erre tettem fel a kérdéseimet igaz választ azóta sem kaptam rá,és már nem is várok,de azért ismételten be másolom a kérdéseket.
Ime:

Üdvözlöm Borsi Gyula Úr!
Engedjen meg rögtön az elején egy kérdést: „Hogy áll az Ön nevével fémjelzett roma szabadcsapatok szervezése?”
Szeretném, ha válaszolna az alábbi kérdéseimre:
1. kíváncsi lennék, a kommentjeire, ha a következő lenne a cikk címe: Több ezer (ahogy ti mondanátok) Magyar Ember gyűlt össze megelégelve a romák atrocitásait, ill. a roma szervezetekre elherdált adó forintok eltűnését.
2. Miért van az ,hogy 1990-óta megalakult cirka 50 roma ilyen-olyan szervezet ill.képviselet semmilyen eredményt nem tud felmutatni a roma integrációval kapcsolatban.
3. Miért van az ,hogy ebben az országban a romákon kívül közel 40 kisebbség él és dolgozik akarva-akaratlanul választott hazájában megbecsülésben és napi hirektől mentesen?
4. Miért van az ,hogy ha romákat a legkisseb atrocitás éri /itt nem a sorozat gyilkosságokra gondolok azt magam is mélységesen elitélem/ azonnal rasszizmust és roma elnyomást kiáltanak?Ha ők követnek el valamit azt rögtön 30 szervezet próbálja meg beállitani gyerek vagy diákcsinynek! És legyen mindenki toleráns. MIÉRT???
5. Miért baj az a romák szemében ,ha valaki vagy valakik felháborodnak azon,hogy a lenyúzott adó forintok miért a kocsmában vagy az uzsorásnál kötnek ki?
6. Miért van az,hogy a többi kisebbség nem háborog napi szinten és nem mindenben az állam segitségéért kiabál? Nem kellene őket megkérdezni,hogyan sikerült beilleszkedniük ebben az országban??
7. Háborognak a romák ,hogy a segély az övék azt csinálnak vele amit akarnak!De szerintük a szomszéd almája,uborkái is az övék azzal védekeznek,hogy csak 2 kiló volt miért kel háborogni ennyiért.Azért mert létezik olyan ,hogy magántulajdon!!Igaz ez nem mond semmit azoknak akiknek nincs értékitélete!
8. Miért van az,hogy semmi nem jó ? Nem jó az „ingyenes” ovi,iskola,étkeztetés,egészségügyi ellátás,lakhatási támogatás utazási kedvezmények,tüzelőanyag támogatás ami csak nekik ingyenes!? Még egy ilyen gazdag ország mint a milyenk nincs még egy európában a semmiért ennyi támogatást sehol nem fizetnek!Figyelmébe ajánlanám a szlovák segély rendszer tanulmányozását!! De soralhatnám reggelig. Várom megtisztelö válaszát Borsi Gyula úr.

ember
Örülök, mert önbecsülést ad nekik. Fegyelmet, bátorságot, etikai tartást. Támogatni kell.
luciferi
És a játékgépeket majd cipelik a hátukon, ha vonulnak valahova???

kiscserkész
@dilibogyo: Értesüléseim szerint te vagy az egyik alapító. Így nevet is változtatni kel: „dilibogyo retkes bandája”.

@kevijeni: Vonulási útvonal: posta – kocsma – börtön.
Wik
@5hazi: Jó kérdések !!! Kiváncsi lennék a válaszokra !!

Lenne még kérdésem is .

Milyen alapon várja el bárki (akinek meg van keze lába,nem beteg ) hogy mások tartsák el őket és a gyerekeiket születésüktől a halálukig ?
Miért hivatkoznak még mindig "a rendszerváltás vesztesei a cigányok"
mennyi ideig tart nekik elvégezni a 8 általánost + egy szakmát tanulni ?
Mikor gondolják végig hogy mi lesz velük ha a dolgozók végkép besokalnak és
elérik a segélyek megszüntetését ?
Mikor fogják a milliómos ( milliárdos ?) romák segíteni a szegénységben élő romákat és esetleg a nem romákat ?
Miért nem kérdezik meg az elégedetlen,követelődző,hazudozó roma "nyilatkozók" a külföldi "újságírókat" hogy melyik országban fogadnának be néhány nagylétszámú családot ?
Miért nem említik meg a nyilatkozataikban a többszáz meggyilkolt,agyonvert,kirabolt,tönkretett,rabszolgasorban tartott (csicskáztatott)
nem roma áldozatokat ?????

Gondolom ezekre a kérdésekre sincs válasz !!!!!!!!!!!

bigyibogyo
@benhur: annyira megbizhato ezaz ertesulesed is mint az osszes tobbi. dilettans marhasag. dehat ez vagy te, egy vicc. az ember parodiaja. nem is varok toled tobbet.

@Wik: ecceru kerdes: te felvennel ciganyt a cegedhez?
szaboria
Borzasztó ez a cigány gyülöletkeltés azok válaszát várom akiket ténylegeden bántottak cigányok ne a szóbeszdre adjanak hangot.
Nagyonsok cigányt ismerek akik azt panaszolják,hogy nem tudnak dolgozni menni mert látják, hogy cigányok és kölömböző kifogásokalnem veszik felöket.
Nálunk az idén rengetegen dolgoztak köszhasznú munkásként mert több pénz kaptak mint a segély.
szaboria
Már meg is cáfolták,hogy ilyen szervezet alakulna.
Kakastoll
@bigyibogyo: december 2. szerda, 23:17
"lehet,h ok is hagyomanyorzok lesznek."

na és milyen hagyományokat őrizgetnek ?
gcsabi
@szaboria: Jelen!
Volt szerencsém több esetben szenvedő alanynak lenni, loptak már tőlem --többször is -- és fogtak rám kést, azzal a bájos ajánlattal, hogy " kivágom a szíved köcsög", csak nem volt szerencséjük :).
Ennek ellenére nem ezek alapján ítélek meg MINDEN cigány emberet! Nem egy olyan ember van az ismerőseim között, akinek bizony sokszor került megalázó helyzetbe--teljesen alaptalanúl--a származása miatt. De érdekes módon olyan cigánygyűlöletet sem tapasztaltam nem cigány embertől, mint néha egy -egy romungro vagy beás cigánynál a kolompárokkal szemben!
Nagyon nagy hiba egy kalap alá venni mindet, de a negatív tapasztalatok mindig erősebben maradnak meg mint a pozitívak!
Szeritem legelőször a saját értelmiségük és előbbretartó társaiknak kellene sokkal többet tenni saját népük tanítása és nevelése terén, és ezeket felhasználva többre mennének a nem cigány társadalommal!
Csak sajnos nem ez a mainstream mifelénk :(
Wik
@szaboria: nem hallomásból tudom !! Megtámadták a gyerekemet ! Megtámadták a húgomat a saját házánál a kertjében,megloptak engem !

Miért nem azt írja le a munkára jelentkező hogy milyen szakmával,iskolai végzettséggel rendelkezik. Akik a 8 általánost sem végezték el mihez értenek ??

Még mindig nem válaszolt senki egyetlen kérdésre sem !

Wik
Újra megkérdezem !

Miért nem említik meg a nyilatkozataikban a többszáz meggyilkolt,agyonvert,kirabolt,tönkretett,rabszolgasorban tartott (csicskáztatott)
nem roma áldozatot ?????
bigyibogyo
@Kakastoll: pont olyat mint a garda. ill a garda skinhead hagyomanyokat apol ugyhogy talan megsem olyat. nemtudom. ironia volt.

@Wik: valoszinu mert egyoldalu a nyilatkozat. ahogy minden szervezete. ezen kivul tobb szaz meggyilkolt aldozat? nemar! es ezekbol 1 kerult be a hirekbe? ennyit a gardistak is oltek....
de, nem valaszoltal a kerdesre: felvennel dolgozni ciganyt?

kulonben meg, megalakult egy ujabb agressziora alapulo szervezet. egy masik mar van es pont ugy neznek ki mint a saktabla elso sora: sok paraszt all szemben sok paraszttal. hatha sikerul megoldaniuk,h csak egymaskozt rendezzek le, ki hagyva a normalis embereket.
ember
@szaboria: Jelen. Apámat (84 éves). Fenyegetéssel kirabolták.
ütyek
Ki vezeti a cigányokat? Van ezek között valami értelmes ember egyáltalán? Nem hallottam Nobel-díjas cigányról, csak vályogvető cigány, muzsikus cigány, teknő vájó cigány, miért nem maradtok annál, amihez értetek. Nincs is köztetek okos. Bezzeg a törvény kiforgatására, illetve azt szátok íze szerint forgatni, azt nagyon is tudjátok. Jó lesz, ha megalakultok, legalább így 1000 %-os létjogosultsága lesz a magyar fegyveres gárdának.
orogordog
Meg van még a bakancs meg a meg kopót terepkabát. Öten mentünk a discoba 20-an távoztak. Meg mi még voltunk katonák is megtudjuk oldani szervezeten egymásra vigyázva a dolgot. A gárdát köbe röhögik, a szervezetlen fellépése miatt. Ok nélkül nem kell őket piszkálni, de okkal...............
ütyek
Nem vagyok sötét, nagyon is fehér vagyok! Tiszta a vérem! Szegényem, tudod ki az én ősöm? Ha tudnád, nem mondanád, hogy sötét vagyok. Több évszázadra vissza tudom igazolni a felmenőimet. Úgyhogy fehér. Ezt a földet, amiben te is élsz az én őseimnek a magyarok istene adta!!! Tehát ezt a földet nem zsidónak, nem cigányoknak, hanem magyaroknak!
kiscserkész
@ütyek :

Te aztán könnyen kiugrasztottad a nyulat a bokorból! Már két Gangesz partit sikerült is magadra haragítanod.
Egyébként egyet értek veled. A többi meg nem érdekel nekünk jövőnk van e hazába, míg nekik csak múljuk.

Szebb Jövőt!
furfang
Úgy látszik valakiknek nagyon hiányzik Magyarországon egy kis palotaforradalom. Nem elég ami volt, most még szervezetten is a magyarokra szabadítják a cigányokat, akkor tényleg aki teheti el fogja hagyni ezt az országot. incs kártékonyabb, mint primitív embereknek hatalmat adni. Márpedig a cigányra jellemző, hogy egyedül gyáva, csapatokban hatalmasnak érzi magát állatias, és brutális lsd. Olaszliszka
bigyibogyo
@benhur: szebb jovo akkor lesz mikor te es a fajtad eltakarodik oda ahonna jott. a sotetsegbe. te es a fajtad aki miatt bizonytalan a jovo. miattatok akik a multban elnek. nezz magadba es szegyeld magad a sargafoldig mar azert is mert ilyen eszmekkel letezel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok