Rendőrségi védelmet kért a helyközi buszjáratokon utazó balatonmagyaródi diákok számára Németh Zoltán polgármester. A fiatalokat ugyanis rendszeresen zaklatják Zalakomárban felszálló társaik.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adsl70
szerintem a cikkben ott a válasz a kérdésre:
" Záporoztak a kérdések ésa kívánalmak, bár reakcióra nem is igazán vártak. A gyerekek fékezhetetlennek tűntek, kizárólag a buszon helyet foglaló, idősebb romákkal szemben mutattak valami tiszteletet. .."
Nah látjátok nekik nem kell gárda és még buta egyenruha sem .. kedves jobbik tessék tanulni és nem a ruha teszi az embert...
batukán
Nem tudom elképzelni, kik lehetnek ezek a gyerekek, akik csak az idősebb cigány embereket kímélik a bunkóságuktól. Bár ha jól meggondolom............
hitman
"Tudunk a problémáról, és a jogszabályi keretek között fellépünk ellene - mondta Salamon Róbert alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főreferense".
Na megnézem azt a jogszabályi keretet!
Szarnak bele ezek a bodzások, mikor több joguk van mindenhez!
Amíg itt nem lesz normális jogi szabályozás, addig helye van a betyárseregnek is!
Sajnos ezt kell mondjam, mert ezek a kis rohadékok kihasználnak minden jogrést!
Addig persze könnyen dumál mindenki, hogy áááá, minek az ilyen, amíg bele nem keveredik hasonló szituációkba! Sajnos az én tapasztalatom is azt mutatja, hogy igenis fel kell venni a harcot. Engem is pofán rúgtak már a saját kocsimban, a rendőrség mégsem tudott semmit tenni. Vagy nem akart! Inkább javasolták csendesen a viperát, meg a gáz sprayt. Itt tartunk!
csutak
Nekem a privát kocsiban (kamionban nem kell:) egy kisbalta van, árcédulával.
Azt nem tiltja a törvény, melyet hitvány jogalkotóink hoztak.
Nekik stukker jár, nekem meg a két kezem?
csikknorisz
A buszon kotozkodo retekcigany orszagos jelenseg, nem csak helyi problema.
szala
"Nem sokára átvesszük a hatalmat mindenütt és a csicskáink lesztek magyarok parasztok!" Ezt a cikk alatti hozzászólások közt fedeztem fel pár perce! Tudtommal nagy részük ugyanígy parasztnak titulál minket. Ha a törvény nem lép fel kellő erővel ezek ellen a szemetek ellen, akkor azt hiszem, hogy hamarosan "parasztlázadás" lesz!
bigyibogyo
szal, 2 kulonbozo faluban levok piszkaljak egymast. van ahol nem? a cikk szerint verekedes nem volt csak beszologatas. nah a buta ciganyok lealazzak az okos magyarokat szajkarateban?
egy ujabb hiszteria kelto cikk, nacceru.

@csutak: elutasitottak a kerelmed?
szala
@bigyibogyo: Én nem olyan messze lakom Zalakomártól, a lakosok kb. 80%-a cigány. A bűnöző, henyélő fajtából. Nem a cikktől, hanem attól leszek hisztérikus, hogy ilyenek és hasonlók nagyon sok helyen megtörténnek, megtörténhetnek! Amíg a bűnözőknek, az államon-tehát rajtunk-élősködőknek több joga van, amíg nincsenek elrettentő erejű büntetések, addig nem lesz rend ebben a szerencsétlen országban!
mandiner
@bigyibogyo: Az okos magyar gyerekek bölcsek..tudod..ha nem szóltál volna...stb! Most te is jobban tetted volna! Voltál te már ilyen faluban? Láttál te már ilyet közelről?Én igen!
bigyibogyo
@mandiner: johat lehet.lehet okosabb maradtam volna, de akkor senki nem lett valna aki az agy nelkuli frocsogest megallitja.
en meg emlekszem a gaerekkoromra ahol alt iskolaban az "A" osztaly rivalizalt, igy piszkalta, beszologatott, megdobalta hogolyoval a "B" osztalyt. vagy amikor az "A" utca bogyokkal es belman csovekkel felfegyverkezve megtamadta a "B" utcat (ez mondjuk meg fajt is ha 10en elkaptak egyet), egy darabig lehetne sorolni.
es idezem:
"A járatot tizennyolc éve vezető sofőr nem emlékezett különösebb problémára, bár hozzátette: kisebb civódásokat biztos nem vesz észre elöl a fülkében. "

@szala: es az a 80% a 20%tol es megel belole? vagy hogy?
es hogy erted,h tobb joga van? melyik jogszabalyra, torvenyre gondolsz?
mandiner
@bigyibogyo: Bogyóka ezek íratlan szabályok...sajnos! A sofőrt meg ne szólj szám, nem fáj fejem!Nálunk a soför megállt és kirakott két gyereket, mert odaálltak mellé, és rángatták a kormányt meg a sebváltót..másnap a sofőr ellen indult fegyelmi! a Falu ahol le kellett volna tenni 1 km-re volt. A sofőr megállta a szülők háza előtt és szólt hogy letette a gyerekeket..ezért meg ezért..a sofőrt megverték másnap fegyelmi! ( iskolabusz, nem járatos)
mandiner
@bigyibogyo: A mi gyerekkorunk régen volt..ne hasonlítsd vele össze..nem lehet!..sajnos!
hitman
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Elég ezt a témát máskor olvasni, hallani, érezni!

Bár a probléma az megmarad, de kissé higgadjunk le, legalább erre az időre.

Jó pihenést mindenkinek!

kiscserkész


@mandiner ma, 14:34 :

Ott lakik. Az ő fajtájának fajvédője, azért védi mindég őket.
almalibre
Megoldás egyszerű: Buszjáratot megszüntetni. Vagy nem ez a politikailag korrekt megoldás?
inkvi
@almalibre: Testőrök nélkül felültetni oda a nagyjainkat!
bigyibogyo
@benhur: te ezt izraelbol honnan tudhatnad? mondjuk amiylen hulye vagy mare oda kepzeltel az orszag osszes falujaba, es nem egy kulfodi orszagba is :P lassan a klonjaim tobben lesznek mint az olyan kis zsebnacik mint ti :P
eccer majd aruld el nekem, h miert egeted be magad minden hozzaszolasoddal pls.

@mandiner: nemtudom. ez a kormany es sebvaloto rangatas abba a kategoriaba tartozi kami a sofort zavarja. kivan irva minden vezeto fulke hatara,h kizarhato az utazasbol. innentol kezdve ha a fegyelmi eljaras soran hibasnak allapitottak meg menjen munkaugyi birosagra. es elje le az eletet gazdagon.
ha csak annyi volt ,h indult eljaras (amit el kell inditaniuk minden esetben mikor ilyesmi tortenik, hiszen ellenorizni kell jogszeruen jart -e el) az meg semmit sem jelent.

@almalibre: otlet nem rossz, csak pont az szivja meg aki raszorul a buszra :/
2 busz jarat kulon - kulon a 2 falunak. biztonsagi or/rendor nem megoldas amig tenyleg nem kovetnek el szabalysertest.
"Ezen a járaton elképesztő, milyen durvaságok történnek. Verekedés hál istennek még nem volt, de lökdösődés, a másik megalázása, táskájának elvétele, fenyegetőzés rendre előfordul."
ezek kozul talan a taska elvetel. ha tobb mint 20 000 ft a tartalma , ugye.
szala
@bigyibogyo: A tegnapi 13:54-esre: Az ilyen ostoba kérdéseid láttán nem tudom eldönteni, hogy te egy barlangban élsz, ahol a valós dolgokból semmit sem látni, vagy valahol külföldön, vagy pedig te is ahhoz a réteghez tartozol amiről írtam!
Egy példa a jogokhoz: amíg a 10-20 millás BMW-s, Audis 20-30 körüli -főleg cigányoktól- a kutya sem (de még az APEH sem) kérdezi meg, hogy hát miből telt, de a normálisan dolgozó ember nem fizet be időre pl. pár ezres adótartozást akkor már baszogatják! Ez csak 1 példa volt a sok közül! Mielőtt belém kötnél, véleményem szerint NEM MINDEN CIGÁNY BŰNÖZŐ, DE A BŰNÖZŐK TÖBBSÉGE CIGÁNY!
profon
Vagyonvizsgálatot mindenkinek!
Ha nem tudsz elszámolni viszik a cuccot, vagy fizess be utána 20%-ot.
Egy év alatt végezni lehetne vele és letudnánk az államadósságot,valamint az eddig egy fillért sem fizető "polgártársaink" is beadnának a közösbe.
Konkrét példát mondok! Kb 30 milliós ház+7 millás merci és mégis bejár segélyért és nem mernek hozzászólni mert megmondta ha nem kap "megtalálják" az ügyintézőt.
Ez is a valóság bigyibogyó !
bigyibogyo
@profon: 25%ot, teljesen jo. fizessen mindenki egyenlo mertekben.
ezen a forumon irta valaki,h a kisnyugdijjas nagymamaja 50 millios hazban el, mert jo helyen van es ezert durvan felertekelodott (gondolom elotte sem lehetett valami ocska vityillo). nah, ilyenkor mi legyen?

@szala: akkor legyszives magyarazd el nekem,h a 80% (a lakosok kb. 80%-a cigány. A bűnöző, henyélő fajtából),h tud ugy eloskodni a 20%on,h 10-20 illas audit vesz? ne maradjak mar ostoba.
bigyibogyo
@benhur: a talponallo utott be, mi? vagy nemtudod hol a konyvtar,h kerdezoskodhess? fajdalmas dolog az igazsag :)
profon
@bigyibogyo: Van olyan hogy értéknövekedés !
Szerintem azzal semmi baj,de ha 0ft keresel egy hónapban akkor vajon miből van 40-50milliós vagyonod?
bigyibogyo
@profon: najd mikor lesz elarulon,h csinaltam. egyelore meg ott tartok,h dolgozom a penzert.
persze,h van. bar manapsag ritka
Megfontolt
@bigyibogyo: Ostobaságokat írsz már megint.

@propeller.hu: Kedves propeller.hu, hogy kerülhet a bigyibogyó neve mellé ViP?

@propeller.hu: Javaslatom: youtube.com-on a video kommenteknél bevezették, mindenki hozzászólását lehet pontozni. Aki nagyon ostoba és sok hülyeséget ír, azt lepontozzák és a hozzászólásai eltűnnek.
Javaslom, mindenki megelégedésére vezessék be itt is ezt, így Bigyibogyó és egyéb értelmes emberek föcsögését le lehet tiltatni.
Talán így észbe kapnak egyesek.

@Bigyibogyó: Mi a véleményed egy ilyen rendzser bevezetéséről?
profon
Szerintem minden maradjon a régiben ,mert így értelmesebbnek tűnök ! :))
bigyibogyo
@Meggyfavesszo: hiaba, en ostobasagokat irok, de meg jol ervelsz.
kb. felvazoltad a youtube fele rendszert (igy igen aggalyos masolni), ott jol mukodik. nem felsz,h egy hozzaszlasod sem fog latszodni? bar te ne mirsz ostobasagot, semmit sem irsz. trollkodsz, ertelem nelkul. persze tevedhetek is, de akkor vialgosits fel, h az a par 100 karakter amit begepeltel mennyivel tette jobba a vilagot? mit tett hozza a temahoz? megsporolom,h koptasd a billentyut: semmit.
de amilyen jo megfigyelo vagy, biztos eszrevetted,h tudod jelezni a neked nem tetszo kommenteket. hasznald. tudom,h azt szeretned ha csak azok a velemenyek jelennenek meg amiket egyet ertesz, igy csak sok sikert kivanok a cenzurazasi kiserletedhez
adtal ujabb bizonyitekot,h jobbik fun = kommunista maradvany, aki visszasirja a diktaturat
bigyibogyo
@Meggyfavesszo: tessek , neked valo tema: www.propeller.hu/belfold/913393-arviz-belviz-kitelepites-hazak-es-kozutak
hol garada ilyenkor? ha nincs balhe garda sincs, ez is jellemzo
bigyibogyo
@profon: ejnye, es hol marad a kihvas?:)
ha minden konnyu lenne unalmas lenne az elet
profon
Héééé Te most magad ellen dolgozol ??
bigyibogyo
@profon: :)
az emberek tobbnyire kerulik a balhet. igy nem is irnak, csak olvasnak. lasd. 4 eve mszp gyozelem. a szelsosegek nagyon hangosak, de borzaszto kevesen vannak. barmilyen igazi megmerettetesben alulmaradnak. lasd: a benhur meg sakkozni sem mert kiallni :)

@Kakastoll: pezsgo es/vagy long island. es semmi masnap;)
Kakastoll
@bigyibogyo: hát....a másnapot nem a minőség, hanem a mennyiség határozza meg......:)
bigyibogyo
@Kakastoll: hoho, neked a kamaszkorodbol kimaradtak a tablettas borok?:)
Kakastoll
@bigyibogyo: Soha az életembe nem ittam mocskot.....
ha ital, akkor az legyen eredeti"
bigyibogyo
@Kakastoll: pedig az is egy elmeny. 16 evesen meg kb. mindegy volt csak artson. nah attol votl olyan fejfajas masnapra,h gyorsan felhagy vele az ember :)
Kakastoll
@bigyibogyo: szörnyű lehetett......de a valóditól is a falnak lehet menni....akár harmadnap is.......:)
szala
@bigyibogyo: Olyan veled beszélgetni, mintha lóval kártyáznék! 1. A példát nem pont azzal a faluval kapcs. írtam, hanem általánosságban! 2. Ezek a szemetek nem 20 vagy 30 %-on hanem az összes adófizető állampolgáron élősködnek! 3. Nem a %-okon kell lovagolni, hanem azon amit a cím takar, mivel ez nem egyedi eset, mert a magyarokat lehet zaklatni "terrorizálni", ez a kutyát sem érdekli! De ha "szegény" cigányokkal történik hasonló, akkor az anyjukat is elkezdik rasszistázni!
bigyibogyo
@szala: engem alltalanossagban is erdekel a technikai megoldasa a kerdesnek. kapnak segelyt, anynit,h akar soknak is tunhet (bar 10 gyereknek es 2 felnottnek kajara sem eleg), de 10-20 millios audira biztosan nem eleg. nem lovagloka szavakon irkalsz hulyeseget (altalanositasz), ado keselyt,h megmagyarazd de csak mellebeszelsz.
ahogy irtam, amiket lehet sejteni a cikkbol (azt szepen kiemeletek,h verekedes meg sosem tortent) az mindennapos gyerekek kozt. egyik picsogva hazamegy, a rasszista szulok rogton ciganyoznak, mennek a polgarmesterhez az (velhetoen sok gondja van veluk) kaphato a dologra es mari kesz egy hiszteria kelto cikk.
jah, es ha ketled,h rasszistak, olvasd el ezt: www.propeller.hu/belfold/912499-a-cigany-tiszteletes-aki-krisztust-hirdeti
gondolom kifogod magadnak kerni,h te nem. erdekes modon aki irkal az valahogy sosem csak a tobbi hasonlo gondolkozasu. addig amig egyik elnem kezd lincselesrol irkalni (akasztas) aztan a tobbi korusban bekapcsolodik.
az osszes kornyezo orszag utalja a maygarokat, jo uton haladunk,h az egesz EU utalja majd a magyarokat. es errol csak a magyarok tehetnek. nekememg elegem van belole,h par habzoszaju felorult hiszterika miatt kell olyan orszagban elnem ahol gyulolet vesz korul.
bigyibogyo
jah, es mutass be a lovaknak akikkel kartyazol, hatha ok osszeszedetebbek nalad picit.
szala
@bigyibogyo: Ha bemutatnálak a lovaknak, valószinüleg ők is nyerítenének az értetlenségedtől! Nem általánosítok, de ezt nagybetűkkel ki is emeltem, hogy jobban lásd! Azok, akik 10 gyerekkel élnek segélyből- egyébként senki nem mondta nekik, hogy úgy szaporodjanak, mint a nyulak, ha nem bírják eltartani őket-nem az a csoport akiknek többmillás autójuk van munka nélkül! Ők irányítják a többi szemetet! Na ha még most sem érted, hogy miről pofázok, -bocsánat a személyeskedésért-akkor te egy hülye vagy!
bigyibogyo
@szala: en vagyok hulye, de te beszel ossze-vissza?
osszegezd mar csak ezalatt a cikk alatti kijelentesed a ciganyokrol. nem kell ide ,eleg csak magadnak. nehogy kideruljon a vegen,h rasszista vagy. olyan aki nem tud kezet nyujtani egy ciganynak hatso gondolat nelkul csak mert az sotetebb borrel szuletett. ugytunik engem jobban ismersz mint sajat magad...
profon
@bigyibogyo: Nem lehet szépíteni a szépíthetetlent.
A romákkal ugyanez a helyzet Olaszországban a Franciáknál és Szlovákiában is. Én is úgy érzem hogy visszahúzzák az országot (tisztelet a kivételnek).
Sokan vannak akik úgy érzik hogy a munkájukat terhelő nagymértékű adókból ezt a réteget támogatják teljesen feleslegesen ,mert semmi látszatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.