Egyiptomról a szép tengerpartok, piramisok jutnak eszünkbe, de ne feledkezzünk el Kairóról sem.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noga
@Evikati: Elhiszem, hatalmas élmény lehet. Annyi filmet láttam róla. Az egyetemen hallgattam (ne nevessetek) Arab varázslást, ami rengeteget foglalkozott Egyiptommal, annak kultúrájával, varázslással :))
Egy idős egyiptológus professzor tartotta, élmény volt hallgatni, el tudott minket repíteni egy-egy előadás alatt a fáraók világába. Naphosszat tudott mesélni Egyiptomról.
Tcat
Hát én példul megpusztulnék ott a bazárban, nagyon nem bírom a tömeget, kerülöm is a zsufis helyeket.
noga
@Tcat: én sem igazán szeretem, talán ezért is szerettem mindig vidéken élni
Evikati
@Tcat: A bazár számomra is kiborító volt. Büdös, zsúfolt és az arabok erőszakosak, tolakodók. Ám a látnivalók ezt feledtették: múzeumok, épületek, piramisok. Mi az utcán egy szem mogyorót sem fogadtunk el, erre külön felhívták a figyelmünket. 5 csillagos szállodában laktunk és ott pazar volt az ellátás, igényünk sem volt utcai kóstolgatásra.
noga
@Evikati: gondolom a mogyoróért is felszámoltak volna egy kis "baksist":)
Evikati
@noga: Inkább a betegségtől óvtak bennünket. Lépten-nyomon kínálták a portékájukat, hátha kedvet kapunk a vásárláshoz. Ezért kóstoltatták a mogyit és a gyümölcsöket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.