Egyre többen üdülnek Romániában, az országba beutazók száma évről-évre növekszik. A 90-es vége óta a síturizmust fejleszti legjobban Románia a Kárpátokban, de nem elhanyagolhatóak a fekete-tengeri üdülőhelyek, Konstanca és Mamaia, sem.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@menasagh: neked válaszoltam fentebb:-D
orogordog
@noga: Kár, hogy nem tudok feltenni képeket. Tényleg egy szép ország.Semmivel sem rosszabb mint Magyar ország. Új utak szép házak kedves emberek. Legfontosabb beszélnek mindenhol Magyarul.
menasagh
@Evikati: Most értem ide...elnézést..:)...A rossz oldalát a román mentalizmus mutatta, a románok, és a románoknak nevezett cigányok. Van olyan is sőt Románia nagy része olyan, viszont aki Magyarországról Romániába megy kirándulni az ritkán megy le az olténiai falvakba, vagy a Moldova eldugott részeire. A felkapottabb helyek a tengerpart, meg a hegyek. Egy idegennek mindig is vigyáznia kell, hogy hol jár kivel barátkozik, viszont ez mindenütt meg van. Sokat jártam a tengerpartra, sőt románoknál is szálltam meg, mert olcsóbb volt mint a szálloda, de mindig vigyáztam, hogy meddig lehet megbízni bennük, és nem volt baj. Bárhová mész átverhetnek, ha nem vagy figyelmes. A másik szempont pedig, hogy sose menj egyedül.....
Evikati
@menasagh: Igen, ebben igazad van. Mindenhol érik az embert kellemetlen, nem várt meglepetések. Aki sokat utazik, annak számolnia kell ezzel is. Én nem ismerem Románia nagyobb részét és a tengerparton sem jártam. Remélem egyszer még eljutunk oda is.
Köszönöm az infót.:-)
noga
@orogordog: sajnos még nem jártam Romániában, de nagyon szívesen mennék a tengerpartra
ember
Majd az autonom Erdélybe elmegyek. Addig nem akarom, hogy megszakadjon a szívem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.