A román válogatott beállóját, Marian Cozmát egy veszprémi diszkó előtt szúrták le, egyik társa súlyosabban, a másik könnyebben sérült meg. Cozma 26 évet élt, a KEK-győztes volt, az MKB-Veszprém jövő vasárnap sorsdöntő BL-meccset játszik. Az elkövetők származásáról nálunk természetesen nem sok szó esik, de a románok már nem olyan szégyenlősek.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: utolso
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
Csak a román sajtó szerint cigányok ?....valóságban micsodák ?
IT
szerintem nekünk, aki messzemenőkig kívülállók vagyunk (amennyire csak lehet) legalább higgadtan kell gondolkoznunk! Elhiszem, hogy rokonnak, barátnak, ismerősnek ez nem megy. Érthető. Le lehetne írni, hogy cigányok voltak az elkövetők, kettő esetben: 1, ha tényleg azok voltak 2, ha cigányok is voltak, nem cigányok gyilkoltak, hanem X.Y. és Z. Q!
masterboy
@IT:" ha cigányok is voltak, nem cigányok gyilkoltak, hanem X.Y. és Z. Q! "Mi van?Mit zagyvalsz?
Egyebkent ha nem lehet kimondani hogy cigany,akkor mi alapjan kisebbseg,es mi alapjan mereszeli oket barki is megkulomboztetni?Miert kapnak olyan tamogatasokat,illetve segelyeket,amit egy magyar sohasem fog megkapni?Az a szo hogy roma,az o nyelvukon azt jelenti,cigany ferfi.Akkor egy cigany nore nem mondhatom,hogy roma,mert az hulyeseg!
IT
@masterboy: arról beszélek, hogy bármennyire is nehéz, nem szabad általánosítani. tudom könnyebb és néha nehéz értelmesnek maradni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.