Lassan mintha lecsengne az iWiW láz. Én sokszor hetekig be se lépek, már nem pörögnek az üzenetek, nem jelölnek be új emberek - elmúlt az újdonság-érzés.

Feltöltő: keseruimre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Tény, hogy egy idő után elveszíti varázsát. Azért engem mindig örömmel tölt el, ha valaki megtalál, pláne, ha ezer éve nem hallottam felőle. Azért is szeretem, mert mindig figyelmeztet valamelyik kedves(ebb) ismerősöm születés- vagy névnapjára. Így biztos, hogy nem felejtem el.
bigyibogyo
nagyon lassan mennek at az emberek a facebook -ra. nekem ismereroseim kb. 20%-a eddig. tobbnyire informatikusok :) nade iwiw -en 10 alatti ismerossel voltam evekig. majd alakul ez is. az biztos,h 1000* jobb a FB
GameDroid
Én már régen töröltem az ottani profilom, de megbántam, mert hallom, hogy azóta rengeteg szerencsétlen félállat cigány teríti ki magát rajta és hát jókat lehet rajtuk röhögni meg címeket, telefonszámokat gyűjteni. ;) Valaki meghívna? :D
login612
Néha. Már régóta összevárom a leveleket, utánna lépek csak be.
www.allatmania.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.