A hajó süllyed. A patkányok menekülnek. Vajon ki hagyja el utoljára? Az első kiszálló pedig nem más mint a baloldal fene nagy Jolly Joker, az örökké derűs Draskovics Tibor! Igen, Drazsé távozik. Ki lesz a következő?

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyulabors
@csikknorisz: Meleg helyről hallottam a kazánházból az infót:"Drazsé a Londoni Európai Újjáépítési Bank alelnöke lesz. Punk - tumm! Banai így akarja. Veress meg megy Keletre kormánybiztosnak...."
csikknorisz
@gyulabors: Minel nagyobb gore valaki, annal kevesebb dologhoz kell ertenie. Csak meg kell nyomni a gombot, a gepezet minden mast elintez. Ha nem huszoneves csajokat farkalgatna, meg papanak is megvalasztanak.
Don Quijote
Most hallottam hogy állítólag a Price-Waterhouse akarja alkalmazni( szóbeszéd)!
vukkocska
@petmail13: (tegnap15.28) azért tartom gusztustalannak a cikket, mert egy embert akkor sem nevezünk patkánynak, mindegy, hogy milyen hitvallású, vagy milyen nézeteket vall.
csikknorisz
@vukkocska: Igazad van, a fereg megfelelobb kifejezes lenne.
szala
@vukkocska: Bocs, de ez két külön faj! Van az ember és van a patkány! Draskovics és társai az utóbbihoz tartoznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.