Egy esélyegyenlőségi konferencia kerekasztal-beszélgetésének tanúsága szerint: a munkáltatók elutasítják a melegeket, pedig egyre többen vallják be, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, így a magyarországi cégek is - előbb vagy utóbb - kénytelenek lesznek változtatni álláspontjukon, gazdasági érdekük ugyanis erre fogja őket kényszeríteni. A kérdés csak az, a társadalom is elfogadja-e majd ezt a folyamatot. A Morgan Stanley HR-esét, egy szociológust és egy meleg szervezetet arról kérdeztünk, miért utasítják el a melegeket, mi jellemzi a munkaerő-piaci helyzetüket és mitől függ ezen csoport elfogadása....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
@MaxGraf ma 16.04
Igazad van, egyetértek minden mondatoddal.

@menasagh
---Úgy tudom , már vannak országok, ahol sikeresen meggyógyitják a homo- beállitottságú embereket.
Ez , tanult, szerzett irányultság, ---- ezért is különösen veszélyes a fiatalokra.
mókár
A meleg az meleg ! A m,eleg az B.z. ! Az egészséges ember az egeszséges, da ha valaki nem az akkor ( a következők csak erre a betegségre vonatkoznak)
maradjon magának, örüljön hogy élhet az egészségesek közt ! Na és pont!
dzsingistán
@kiwi ma, 13:00 – válasz erre:

Most ezt vegyük személyes vallomásodnak? Hogy te is a hevültek közé tartozol? Ha így van, csak annyit kívánok, hogy a pokol tüze égessen el a többivel együtt. Az Isten fajfenntartásra teremtette a férfit és a nőt. Hogy az ő színe előtt tett esküvel házastársként nemzenek gyerekeket és lakják be a földet.
kiwi
Nem a homoszexualitás a bűn, hanem a korlátoltság.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@kiwi: Ebben van igazság! De abban is, hogy én még sohasem beszélgettem a főnökeimmel a szexuális identitásomról...Mivel szerintem semmi közük hozzá, hogy hetero-, homo-, vagy (hogy teljes legyen a repertoát:) biszex vagyok. A munkahelyemen dolgoznom kell - és kevés olyan munkahelyet lehet felsorolni, ahol lényeges lehet a nemi identitás- ezért miért merülne fel ez egyáltalán témaként? Bár lehet, hogy nekem van beszűkülve az agyam.....nincs elég fantáziám..
Az persze egészen más, hogyha a magánéletemről szerzett információk miatt rúgnának ki....
Munkahely=munkahely, otthon= otthon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.