Gyulyás Gergely hosszú interjút adott, amelyben nem kerülte a – minden bizonnyal – számára jelenleg legkellemetlenebb témát, egykori barátját, Magyar Pétert.

Szerinte két toposzt is megdöntött Magyar felbukkanása.

Gulyás Gergely kitálalt: sosem hallott részleteket osztott meg Magyar Péterrel kapcsolatban

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az egyik az az, hogy Mészáros Lőrinc elfogadhatatlan szereplője a magyar gazdaságnak, a másik pedig, hogy a nőkkel szembeni tiszteletben közmegegyezés van Magyarországon. Magyar Péter mind a kettőnek élő cáfolata, hiszen Mészáros Lőrinc vezető tisztségviselője volt, és a nőkkel szembeni tisztelet kapcsán pedig nehéz az ő nevét említeni

- mondta az új hyelzet értékeléseként a Mandiner podcastjában Gyulyás Gergely. 

Azt is elárulta, eddig hogyan ismerte volt barátját.

Magyar Pétert Magyar Péterként ismertem, de Poloska Péterként nem. Nem tudtam volna róla sem elképzelni, hogy valaki arra képes, hogy a saját feleségét, a saját feleségével folytatott magánbeszélgetését magnóra vegye

- jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki nem nem érzi magát felelősnek Magyar Péter megjelenéséért. Hangsúlyozta: Magyart soha nem is javasolta államtitkárnak.

Gulyás Gergely úgy látja, hogy sem a kormány, sem Orbán Viktor nem vesztette el a belé vetett bizalmát a történtek miatt.

Forrás: Mandiner.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Sok mindent mi sem tudtunk rólad elképzelni. Nővel meg még senki nem látott ebben nem vagy hiteles. Lölő?? Hát őt bármilyen kontaktusban megdicsérni... hát hmmm...
Szégyellheted magad... hazudsz állandóan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Az igazság az kedves Gulyás Úr hogy előbb a saját párjában kellene sepregetnie mielőtt a baloldalt kritizálná, Ők nem rabolták szét osztogatták ingyen a Haveroknak családtagoknak az ingyen közpénzből felújított kastélyokat,Szállodákat,soha vissza nem térő alkalmat szalasztott el a Fidesz 14-év kormányzása alatt amikor a soha nem látott mértékű Euró ezer milliárdok jöttek be az Országba amit arra kaptak a Magyar Emberek hogy fejlesszék az Országot,hogy fel zárkózzunk a jóléti államokhoz és mi valósult meg ezekből a támogatásokból,épült számolatlan,Stadion még a Határon túliaknak is számolatlanul osztogattuk a Magyar Emberek pénzét szerte a nagyvilágba,az Ország nem fejlődött viszont lett néhány milliárdos kormányközeli haver családtagok!
Qqberci
Gulyás megkapta a parancsot: "Jobbra igazodj!"...
Horizont
Sok mindent mi sem tudtunk rólad elképzelni. Nővel meg még senki nem látott ebben nem vagy hiteles. Lölő?? Hát őt bármilyen kontaktusban megdicsérni... hát hmmm...
Szégyellheted magad... hazudsz állandóan.
csak úgy....
@Maccska: te vagy a legbutább buzgó megafonos ! :)
Cherry
Bebizonyosodott egy kis retkes meleg álszent senkiházi ez a "jó barát" egy szava sem hihető, tipikus narancs alja stilus, kár volt a gerinc OP
Cherry
@Maccska: Te senkiházi fidesz seggnyaló. olvass ,,utána ugass,, buta vagy mint OV zsiros segge,,,,
csak úgy....
magyar már többször megköszönte ezeknek az agyatlanoknak, hogy a kontraproduktív lejáratási kampányukkal egy csomó szavazót szereztek neki !
csak úgy....
@Maccska: Egyre többeknek nyílik ki a szemük.
Csak itt a propeller idiótái védik 0rbánt! :)
csak úgy....
@Maccska: te vagy a legbutább buzgó megafonos ! :)
javaslom hallgasd meg edininát ,talán 5-10 x i meghallgatás nálad is leesik a tantusz,hogy mit is mond edina, - föleg 0rbánnal és a fidesszel kapcsolatban!
Őrnagy
@Maccska: Akik március 14-én még Gyurcsányuk seggét nyalták hevesen, mára "kinyílt a szemük", és már Gyurcsány szaros segge helyett Magyar Péter szaros seggét nyalják annál is hevesebben, ahogy március 14-ig a Gyurcsányuk szaros seggét nyalták! Hahaha

Teljesen nyilvánvaló, hogy akik március 14 előtt is fenn voltak Szaros Gyurka fizetési listáján, és fent is akartak maradni, azolnak leszóltak, hogy új szaros segget kell nyalniuk március 15-től.
lusta
@telegdilaci: Egy olyan apróság, mint a pénz nagysága nem zavarja a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk híveit. Mi 80 milliárd eurót kaptunk az Uniótól, míg a négyszer akkora lengyelek 160 milliárdot. Hol is voltak a lengyelek 20 éve és hol is vannak most? 20 éve még a csehekkel voltunk egy szinten és most már a bolgárok is előznek minket. 20 kemény év alatt sikerült az Unió koldusává változtatni a pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár vezette kis hazánkat.
Eladott Ország
fideszes kutyák, akiket Tóni propagandája láncon tart lehet ugatni, hogy Magyar Péter hazudik.
twitter.com/Gazsi63/status/1787851571734167826/photo/1
csak úgy....
@Philip Marlowe: 11:55 bezzeg 0rbánról , 1- 2 hibbant kivétellel, már mindenki eldöntötte,hogy szavahihetetlen! :)
öcsike,te is egy megafonos butus?
lampa laz
Túl a barátságon... fideszes módra.
Pusztai
hÉ KISKÖCSÖG!
Van aki még azt is felveszi sutyiban, amikor dugnak!
Az meg hogy a fidesz mit csinál veletek az élen az nem poloskázás, hanem hazaárulás!!
lusta
@Pusztai: Persze a bili felborult és mit tudtunk meg? Azon nyavalyognak, hogy a mentős papírok hogy kerültek ki a megfelelő propagandistákhoz, holott a lényeg a lényeg, amiről még Gulyás sem beszél. Amiről tudunk, amit megtudtunk nem egy leányálom, DE. Szóval ezek a történetek 4-5 évesek. Erről minden bennfektes tudott és valahogy senkit sem zavartak az események. A Gulyás gyerek beszélhetne Ainkó asszonyság megfegyelemzéséről is, de a többiekről is. Az ereszcsatorna tudta meg a nagyvilág, hogy errről már régóta minenki tudott. Mármint a belső kör. Ezeknek ez az összetartó cement.
KisTehen
helyes ... jöjjenek az atombombák
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: = a legbutább megafonosok! :)
KisTehen
@csak úgy...: te csak kalapáld a koporsószögeiteket, balfék

HAHAHA
Billibácsi
Fogyni látszik M.P. lejáratásához a muníció! Egyre nehezebben izzadnak ki új sztorikat.
csagyi
11:49 Te mennyit kaptál agyhalott hogy ott lehettél?
telegdilaci
@Horizont:Milyen barát az aki bajban nincs a Barátja mellett hanem inkább aljas módon támadja te egy megélhetési hazug politikus vagy én szégyellem magam hogy milyen Barát az ilyen gerinctelen alak!
Horizont
@telegdilaci: Figyu már! Neked fogalmazási zavaraid vannak. Ha valakinek itt címzed a mondandód akkor a kommentedbe ne a cikk címzettjének írjál már egyes szám második személyben, mert most is úgy jött le mintha nekem írnád hogy mi vagyok. Na! Már többször szóltunk.
sokanvagyunk
@Horizont: bocs, de vertikálisan Téged talált meg... :)
Horizont
@sokanvagyunk: Sajnos ezt sokszor csinálta már és olyan dühítő, miután figyelmeztettük is
többször :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.