A Tisza Párt politikusa látszólag megkapta, amit akart: a közmédia elkezdte egy választási vita megszervezését. Ám, ennek ellenére Magyar Péter öröme nem teljes.

Megkapta, amit akart, tovább alkudozik – Magyar Péter nem fogadja el a köztévé felkérését

Fotó: Facebook/Magyar Péter

A Tisza Párt politikusa örül, hogy 18 év után sikerült elérniük, hogy a Fidesz listavezetője kénytelen legyen vitázni. Annak is örül, hogy pártjával néhány nap alatt elérte azt, amit „őfelsége ellenzékének több, mint egy évtizede nem sikerült”. Vagyis, hogy vitaműsor legyen a köztévében – közölte a 444.hu.

Azonban Magyar több technikai részletet is hiányol az MTVA tájékoztató leveléből, mint például, hogy mikor, milyen idősávban és hol lesz a vita, kik vesznek részt rajta, illetve, hogy élőben lesz-e közvetítve – többek között. Ameddig ezeket nem tisztázza a közmédia, nem is tud visszajelezni a részvétellel kapcsolatban.

Egy objektív, pártatlan, európai választási vitaműsorhoz legalább a fenti kérdésekre tudni kellene a választ. Egy normálisan, nem a propaganda zászlóshajójaként működő “köz”médiában, már eleve ezen kérdésekre adott válaszokkal küldték volna ki a meghívót

- fogalmaz posztjában Magyar.

Előre jelzem, hogy a TISZA Párt nem fogadja el, ha nem élőben, vagy nem főműsoridőben kerül sor a vitára. Ahogy az sem elfogadható, ha egyszerre akarják leültetni mind a 11 listát állító párt listavezetőjét, hiszen úgy semmilyen érdemi vita nem folytatható és nem is tükrözné a pártok támogatottságának mértékét.

A közmédia bejelentése óta Donáth Anna, Dobrev Klára, Róna Péter és Vona Gábor is jelezte, hogy ott lesz a vitán. Szombat délután Deutsch Tamás, a Fidesz listavezetője is csatlakozott hozzájuk.

Forrás: 444.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem azt mondta, hogy nem fogadja el. Technikai kérdéseket tett fel és ha nem teljesül főleg az élő műsor akkor nem megy el. Megy már a hergelés ezerrel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Ezodabasz: Háta félkegyelműek és a fizetett t(r)ollja ink, mind a hárman.
Dr. Proktor
Köztévé és tisztességes vita?
Fából vaskarika...
Pusztai
" .. tovább alkudozik – Magyar Péter nem fogadja el a köztévé felkérését"
"Előre jelzem, hogy a TISZA Párt nem fogadja el, ha nem élőben, vagy nem főműsoridőben kerül sor a vitára. Ahogy az sem elfogadható, ha egyszerre akarják leültetni mind a 11 listát állító párt listavezetőjét, hiszen úgy semmilyen érdemi vita nem folytatható és nem is tükrözné a pártok támogatottságának mértékét."

Ez az első pinanyalatban követelmény volt, akkor mit is alkudozik újabban??
Aki Én
@Philip Marlowe: mit feltételezgetsz, te agyhalott csicska.
Már azt az alapvetést sem erted, hogy a ,,köztévé" nem az, aminek lennie kellene.
Mondom, buta vagy mint a föld.
Kár, hogy nem tudsz kussolni.
CsipkeRózsa
Magyar Péter követelései nem újak, az elején már felvetette ezeket a követeléseit, csak a válaszból hiányolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.