Virágzik a politikai pedofília, vagyis az, hogy polgármester-jelöltek gyerekekkel – esetleg a saját gyerekeikkel – tudatosan kampányolnak. A fideszes politikusok ebben élen járnak.

A nagyvárosok polgármester-jelöltjeinek 31 százaléka használta fel közösségi oldalán a gyerekeket is az utóbbi hetek politikai kampányában – írja a nepszava.hu. Volt, aki ukrán menekült gyerekeknek osztott magyar epret, „Legyen végre béke” felirattal a fényképén, a főpolgármester-jelöltek között egyedül Vitézy Dávid volt az, aki egyáltalán nem fotózkodott gyerekekkel – legalább a Facebook-oldalára posztolt fotók szerint.

Hihetetlen, hogy mit közöltek a polgármester-jelöltekről – mindenhol ott a politikai pedofília

Rengeteget fotózkodnak a kampányban a politikusok, virágzik a "politikai pedofília"/Fotó: illusztráció/123rf.com

A lap a jelöltek főbb közösségi oldalait készített felmérést arról, hányan használják fel a gyermekeket politikai célokra.

A múlt héten összesen 127 politikus közösségi oldalait vizsgálták meg, és 40 indulónál találták nyomát gyerekek politikai „felhasználásának.” Ami az ellenzék és a Fidesz arányát illeti: a mérleg a kormánypárt felé billen. Az adatok alapján 54 vizsgált fideszes jelöltből 22-en használtak gyerekeket a kampányukhoz, ami közel 41 százalék. Az ellenzéki indulóknál – a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjeivel együtt, viszont a Mi Hazánk nélkül, mivel utóbbiak között sokaknak nincs közösségi oldala – 73 jelöltből 17-nél volt egyértelműen megállapítható a „politikai pedofília”, azaz itt az arány 23 százalék.

A lap szerint a politikai pedofília alatt azt értik, mikor a politikusok gyerekeket, akár a saját gyerekeiket tudatosan használják fel ahhoz, hogy jobb színben tűnjenek fel a választók előtt.

A gyermekjogokkal foglalkozó Hintalovon Alapítvány szerint egyáltalán nincs rendben, ha egy játszótéri átadáson lefotózzák a megjelent gyerekeket is, és a kép kikerül a politikus oldalára. Iskolában, óvodában sem megengedett a tanulókkal, óvodásokkal közös fotózkodás, és az sem, ha egy politikai eseményre gyereket szerepeltető programokat szerveznek.

Forrás: nepszava.hu, blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ebbü is világosan látszik ,hogy egy "jó fideszes" az annyát is a hatalom érdekében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.