NÁLUNK MÁR EZ IS NÉZŐPONT KÉRDÉSE!!! =)) Május 19-én kezdődik pünkösd, a karácsony és a húsvét mellett a harmadik legfontosabb keresztény ünnep. Idén ez május 19-ére 20-ára esik Zárt ajtók fogadják majd azokat, akik vasárnap vagy hétfőn szeretnék intézni a nagybevásárlást, ebből könnyen lehet arra következtetni, hogy szombaton kisebb apokalipszisre számíthatunk majd – adta hírül a Mindmegette.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Vásárolok pénteken! Nem dől össze a világ!
RonaGyuri
NÁLUNK MÁR EZ IS NÉZŐPONT KÉRDÉSE!!! =))

„Kisebb apokalipszisre számíthatunk szombaton - Bezárnak a boltok, Aldiba és Lidlbe el se induljon két napig” – harsogja a Párt központi napilapja.

Azt valahogy elfelejtik hozzátenni, hogy ezt egy kormányrendelet írja elő nekik, s azt is csak hallkan teszik hozzá, hogy nem csak ez a kettő (Aldi és a Lidl) és többi mocsok multi (a Tesco, az Auchan, a Spar és a Penny), de a nemzetünk szemfényei (a CBA, a Príma, a Coop és a Reál) is így tesznek! =))
Qqberci
@Géza: Majd megfejed a kecskédet (ha hagyja és ha nem bak...)
Géza
@Qqberci: Nahát, milyen jó ötleted van! Majd a pesti kecskéket fejem, hogy legyen kenyér két napra. Eszembe se jutott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.