Az orosz hackerek komoly támadást intéztek a magyar külügy informatikai rendszere ellen, Szijjártó mégis arról beszél, hogy a kormányt a balliberális média támadja, mégpedig azért, mert választási kampány van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Az oroszok támadása az informatikai rendszerünk ellen nem számít és miután nem támadta más állam a rendszerünket , így Szíjgyártó azt a "logikus" következtetést vonta le , hogy minket nem támadott senki.Hát nem elég egyszerű ez a magyarázat amit mindenki megérthet, ha akar!Biztos vannak olyanok is akik ezt nem akarják elfogadni, mert ez egy nagy hülyeség, bab-la, eltusolása az oroszok támadásának, mert ez nem fest valami jól ebben a nagy béke harcban amit az oroszok gerjesztenek és végeznek,leginkább most Ukrajnában.
csak úgy....
"Én megértem, hogy szijjártót zavarja, hogy hogyan került ki egy ilyen infó, viszont felhívnám a figyelmét , hogy nem válaszolta meg azt, hogy miért hazudtak akkor is amikor kiderült ez a dolog 2 éve. Mindig terelnek, én fideszes politikustól még nem hallottam, hogy egy kérdésre egyenesen válaszolt volna és igazat is mondott." (hvg)
balos
@csak úgy...: Egyenes válasz 1 nemhethy fostalicskától?Na akkor lenne hadd el had!Összeomlana a "jól" felépített lekvár!Amikor e kaka-dudu beszél azon csodálkozom,hogy agy nélkül ,vajon magnó van az agya helyén?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.