A miniszterelnök szokásos rádióinterjúját adta a Kossuth adón, három héttel a júniusi EP-s és önkormányzati választások előtt és két nappal a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet után. A kettőt össze ism kötötte, mondván: "nem indokolatlanok azok a kombinációk, amelyek összehozzák a merényletet a háborúval. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Pálinkás Pál: orán realista ... és ismer titeket, mint a rosszpénzt
Nyírfa
Orbáb Viktor kiéredemelte a XXI. század legromlottabb embere címet. Jó lenne, ha a szlovák kormányzat vagy akár az EB, az EP-frakciók rendre utasítanák a magyar kormányfőt a hazugságok terjesztése, és az emberi tragédia politikai felhasználása miatt.
Ez az ember, a magyar kormány nem viselheti az EU soros elnökségének a tisztségét, méltatlan és alkalmatlan rá!
Nyírfa
Sok az elütés, a szóismétlés, újra írom:

Tehát: Orbán Viktor kiérdemelte a XXI. század legromlottabb embere címet. Jó lenne, ha a szlovák kormányzat vagy, akár az EB, az EP-frakciók rendre utasítanák a magyar kormányfőt a hazugságok terjesztése és a tragikus eseménynek a maga javára történő politikai felhasználása miatt.
Orbán, a magyar kabinet nem viselheti az EU soros elnökségének a tisztségét, méltatlan és alkalmatlan erre a feladatra!
Cherry
Aljas cigány , jól jött neki ez a story, mindent megragad ez a rohadék hogy hatalmon maradjon,,,,de remélem az emberek józan esze dönt...
Pálinkás Pál
@KisTehen: a puhos realista,na ne röhögtess,...azt hiszi ,neki mindent lehet,...azt majd úgy jár,mint a haverja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.