Szerinte a június 9-ei választás tétje háború vagy béke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Menczer! A főnököd agyában van háború, meg vészhelyzet.
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: Németország akarja visszahozni Gyagyás! És nem Magyarországon, hanem Németországban!
Őrnagy
@sokanvagyunk Gyagyás: Ezt hazudoztátok Gyagyás évekig a migránskvóta kötelező bevezetéséről is, és most, hogy a lehazudozások ellenére mégis megszavaztatták megkerülő, kicselező módszerrel, most mélyen hallgattok róla Gyagyások!
Béla333
Egyszer már bejött a maffiának a háborúval való riogatás, a hülyemagyar maffiahívők meg már nem is emlékeznek rá, hogy voltak olyan hülyék, hogy becumizták ezt a marhaságot ezeknek...
telegdilaci
@Pálinkás Pál:Ezek a hazug korrupt gazemberek nem unják még a háborúval való riogatást,fenyegetést,mert mi már nagyon unjuk,normális Embernek eszébe sem jutna hogy háborúval riogassa a lakosságot,egyszer 2022-ben már bejött gondolod agyhalott hogy most is működni fog azt hiszi a potrohos vezéred hogy Ő egyedül meg tudná akadályozni hogy Magyarországot belesodorják egy háborúba,lehet az agymosott híveiteknek ez most is bejön,aki viszont gondolkodik az nem hiszi el ezt az ócska kampány hazugságot,nem mindenki ostoba az Országban!
Őrnagy
@telegdilaci Gyagyás: Te meg a normális ember Gyagyás! Makó közelebb van Jeruzsálemhez, mint te a normálishoz!
Egyszer már valóbanbeszopták a választók, hogy csak a kormány riogat migránskvótákkal, mert hazugság az egész! És mi lett Gyagyás, itt van érvényesen megszavazva megkerülő csellel a kötelező migránskvóta!

Hiába hazudoztok már megint Gyagyás, ez is napirenden van, ahogy a migránskvótán is sokáig dolgoztak!
Miről beszél Makron folyamatosan Gyagyás:

"Egyre erősebb nyilatkozatok hangoznak el nyugati politikusoktól, különösen a francia elnöktől a katonáik Ukrajnába küldésével kapcsolatban. Emmanuel Macron már többször is kijelentette, hogy ő ezt nem hajlandó kizárni, és bár az orosz elnök határozottan jelezte, hogy ezzel a háború kiterjesztését kockáztatják, azóta más uniós vezetők is csatlakoztak a francia elnökhöz. Az már az ukrajnai háború kezdete óta nyílt titok, hogy nem csak ukránok állnak az orosz csapatokkal szemben.
Ukrajnában hetekkel az orosz agresszió kezdete után megjelentek a nyugati fegyverek is – és amiről kevesebbet beszéltek, a berendezéseket kezelni tudó nyugati katonák is."

Ebből Gyagyás ki kell maradni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.