Halálos hajóbaleset történt Verőcénél. A BRFK az ügyben a vízi közlekedés több ember halálát okozó veszélyeztetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek – közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

Komáromig jutott a Verőcénél halálos vízibalesetet okozó szállodahajó, ott állította meg a rendőrség: Ketten meghaltak, öten eltűntek

Fotó: Google Map

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője elmondta: szombat éjjel arról érkezett bejelentés, hogy Verőce közelében egy vérző fejű férfit találtak, akiről azt feltételezték, hogy hajóbalesetet szenvedett – ismertette a hirado.hu.

A helyszín átkutatása során egy férfi, majd később egy nő holttestét találták meg, valamint partra vontattak egy sérült kisgéphajót.

Közben

a rendőrség Komáromnál megállított egy szállodahajót, amelynek az oldala sérült volt.

A BRFK az ügyben a vízi közlekedés több ember halálát okozó veszélyeztetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

87 egységgel és 31 technikai eszközzel keresik jelenleg az eltűnteket.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@jesz: Nem az egér volt vak,hanem a "jéghegy"!
Yoda69
"a rendőrség Komáromnál megállított egy szállodahajót, amelynek az oldala sérült volt"

Egy 150-200 meter hosszu hajorol beszelunk, aminek valoszinuleg nekirongyolt a masik kishajo. A szallodahajo kapitanya a sotetben valoszinuleg nem is erzekelte a balesetet, marcsak azert sem, mert ezeknek a hajoknak a kapitanyi hidja a hajo elso feleben van.
leszholnapis
mit kolbászol egy motorcsonak éjjel a dunán??
balos
@leszholnapis: Az irónia kell a nemzethy hülyék elviseléséhez is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.