Az LMP szerint csak részintézkedések történtek a gyermekvédelemben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem is lesznek. Ahogy az intézetis gyerekeket se védik meg.
Ahogy Balog püspök maradt. Ahogy Novák élheti a világát. Ahogy Varga Jucit is.
És az biztos, hogy Lévai nyanya nyakig benne van a szarban.
Horizont
Nem is lesznek. Ahogy az intézetis gyerekeket se védik meg.
Ahogy Balog püspök maradt. Ahogy Novák élheti a világát. Ahogy Varga Jucit is.
És az biztos, hogy Lévai nyanya nyakig benne van a szarban.
Aki Én
Mert már így is durván ráégett a fideszre.
Őrnagy
A kegyelmi ügy kapcsán keltett felesleges hisztéria (meg hogy az egyáltalán ügy lett, mikor Göncz Árpád olyan gyilkosoknak adott kegyelmet akik utána újra gyilkolta, és senki nem csinált belőle ügyet) a hungarofób Sorosbérköcsög libkány segfejek táborára és fejére ég rá, akik a simmiből próbálnak politikai tőkét kovácsolni maguknak!
Billibácsi
@Horizont: Hatalmas bukta lenne ha minden kiderülne!
Őrnagy
@Billibácsi: Úgy tűnik a jövőben amíg a fidesz van kormányon, a libkány Sorosbérköcsög csürhe meg ellenzékben, addig a fidesz által kijelölt és megválasztott köztársasági elnök nem fogja gyakorolni a kegyelemadási jogát, mert a libkány Sorosbérköcsög csürhe ráérzett, hogy ezzel tudja hergelni, hülyíteni a közvéleményt! Amíg SZDSZ-es egykori ügynök volt a köztársasági elnök addig teljesen mindegy volt, hogy hány gyilkos kapott kegyelmet, és hány kegyelemben részesült gyilkolt újra a szabadulása után, senki nem foglalkozott vele! Még csak meg se szellőztetett a sajtó egyetlen setet se! Most sikerült egyetlen kegyelmi ügyet felfújni, pedig az elítélt se nem gyilkolt, se nem bántalmazott senkit, csak belemagyarázták a ez elkövető tetteiben a bűnös mentegetését, amit a tettes tagad, és közvetlen bizonyíték sincs rá, de ezzel a gyagyás libkány csürhe telekürtölte úgy a világsajtót, mintha legalábbis egy náci tömeggyilkos kapott volna kegyelmet!
Ennyi történt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.