Az élet élvezetére biztatott az Adrián hajózó, itthon körözött férfi – és kiposztolta!

Milliárdos adócsalás miatt köröztek egy férfit Magyarországon, aki nemcsak elment hajókázni az Adriára, hanem még fotót is posztolt magáról a kiruccanása során.

Az élet élvezetére biztatott a börtön helyett az Adrián hajózó, itthon milliárdos adócsalás miatt körözött férfi – és kiposztolta!

Fotó: Police.hu

Miközben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás bűntett miatt eljárást folytatott ellene, D.T. Lajos elment az Adriára hajókázni – tudatta a police.hu.

A Pécsi Törvényszék jogerősen 6 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a férfit, miután kiderült, hogy a bűnszervezet csaknem 4 és fél milliárd forintos vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek.

A büntetés alól azonban elmenekült, ezért előbb magyarországi, majd 2023. július 12-én európai elfogatóparancsot is kiadtak ellene – írta a rendőrség.

Az itthoni körözési eljárást a Mohácsi Rendőrfőkapitányság folytatta – ők kaptak egy információt 2024 áprilisában, miszerint a körözött férfi tartózkodási helye Horvátország. Itt ad bérbe ingatlanokat. Hogy megtalálják és elfogják, kapcsolatot teremtettek a KR NNI Célkörözési Osztály munkatársaival.

A rendőrség közleményében azt is tudatta, hogy a horvát társszervekkel történt intenzív információcsere következtében kiderítették: a férfi Vir szigetén él a partnerével. Nem sokkal később, május 6-án a magyar fejvadászok kérésének megfelelően akciót szerveztek a horvát rendőrök, s az utcán sikerült elkapniuk a körözött személyt.

D.T. Lajos nemcsak élvezte az életet Horvátországban, de erről posztolt is a közösségi média oldalán, többek között olyan fotót, amelyen egy hajó fedélzetén a börtön helyett arra biztat: élvezzük az életet.

A horvát bíróság a kiadatásáról a közeljövőben határoz – írta meg a police.hu.

Forrás: 24.hu, Police.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: a fidesz férgek bevesznek minden aljasságot,hazug lejáratást!
"Ma a göbbelsi, rogáni propaganda ismét szintet lépett és a magánélet legmélyebb részeit sem tisztelő, aljas lejárató cikket jelentetett meg a barátnőm édesanyjáról, aki egyébként semmilyen pozícióval nem rendelkezik a TISZA Pártban és ellentétben a fideszes oligarchákkal és politikusbűnözőkkel tisztességes munkából tartja el a családját."

a fidesznél nincs ócsmányabb ! - erre tanú a hirtelen buzinak hazudott vona és a családverönek kikiáltott juhász péter!
csak úgy....
@Maccska: téged ezért még fizet valaki,hogy 2 napja ugyanazokat a baromságokat lököd? :)
van már 5 millás rolexod mint a trombitásnak ,te unalmas csicska?
csak úgy....
@Maccska: jó gyogyóba járattak a nevelö szüleid ,írni megtanultál csak gondolkodni nem, persze erröl nem a pedagógusok tehetnek, inkább az alkoholista eredeti szüleid! - akiktöl a kecskézés utáni alantas vágyaidat örökölted! :)
Dr. Proktor
@Maccska: Látom jó vevő vagy a fidesz média hazugságaira...
A hit legyeket mozgat az esetedben!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: senki nem mondta hogy " CSAK "...de az esetek többségében azért ráteheted a pénzed hogy ezek közül volt valamelyik, főleg ha erőszakos bűncselekményről van szó...
NKF
Miért nem olyan országba ment ahol nincs kiadatás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.