Karácsony Gergely már reagált is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 17.57

Óvakodom az összeesküvés-elméletektől, de az megállapítható, hogy Magyar szervezkedése elsősorban a fidesznek kedvez.
A két momentumos lány az EP-ben kiváló munkát végzett, itthon, főleg Donáth, kevésbé.
Az a helyzet, @kereső: , hogy nemcsak az ellenzéki pártok buktak meg a hosszú évek alatt, hanem mi, szavazók is - a többségünk -, vagyis, a komplett társadalom. Akkora lyukak tátonganak a magyarság kollektív tudatán, hogy egy emberöltő is kevés a foltozásra, úgyhogy inkább rögtön az új tudatra szavazok, amellyel már élnek is köztünk , különösen a fiatalok körében.
Az élet nem orbán viktor és nem magyar péter, hanem a napsütés, az utca felett összeboruló lombok, és azok a petúniák, amelyeket a piacon láttam, és eszembe jutottál. És ez akkor is igaz, ha közben a nácik , bár tagadják, hitlert éltetik.
kereső
Már ott tartunk, hogy a fideSS főpolgármster jelöltje kifogásolta tegnap, hogy az "ellenzék"/dk-Karácsony -nak van pofája a kormány által felújitott Városligetben majálisozni. Mintha az a pénz a "sajátjuk" lett volna, és nem az ország minden polgárának a pénze.Gratulálok fideSS főpolgármester jelöltjének , és a rászavazóknak is. Tessenek mondani, az ellenzékiek még vehetnek levegőt...vagy már az is fideSS-é, és engedélyt kell rá kérni.
kereső
@Maccska: Ne libernyákozz. Csúnya, és igénytelen megfogalmazás...ez a primitivek szóhasználata.
kereső
@Maccska: és akkor mi van? Megújult...egy negyede, amint hallom bpesti ismerőseimtől, a többi meg feldúlt épitési terület. Na, de ez akkor sem orbán és szentkirályi pénzéből történt, hanem az összlakosságéból, amelyből, ha jól megnézzük...legalábbis az szja befizetéseket, akkor is arányaiban a pestieké a nagyobb összeg... fideSS-sé, ellenzékié...mindenkié. Hogy lehet ilyet mondani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.